Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megtett értem olyat amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtett értem olyat amit amúgy ellenez akkor szeret?

Figyelt kérdés
vagyis szeretett? mert az exemről van szó akivel szakítottam. nem tudtam eldönteni mit érez, sokszor úgy éreztem szeret sokszor meg mintha nem érdekelném. viszont megtett értem egy olyat, belement egy olyan dologba amit ő ellenez, soha nem próbált még és mivel én szeretem azt a dolgot belement és megtette. szerintetek ez azt jelenthette hogy szeretett?
2011. szept. 26. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálta a füvet? Mert az még nem jelenti azt, hogy szeret.
2011. szept. 26. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:
miből gondolod hogy ez az a dolog? amúgy én a lány vagyok
2011. szept. 26. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Anál?
2011. szept. 26. 19:50
 4/6 anonim válasza:

Nekem is rögtön a fű ugrott be.

Valószínű, hogyha "nekiment" az elveinek, és csak miattad megtett valamit, amit elítél, akkor szeretett.

2011. szept. 26. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha megtett érted olyat amit amúgy nem tenne akkor nagyon Szeretett..ugyanis képes volt érted föladni az elveit..ami egyértelmű jele annak hogy szeretett
2011. szept. 26. 19:54
 6/6 napietus ***** válasza:

lehet, hogy szeretett ezt nem tudom.

de hogy tartás az nincs benne, azt igen. az ember tartson ki a saját véleménye mellett, én azt becsülöm, nem azt, akit ennyire lehet befolyásolni.

2011. szept. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!