Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét lennék ha lájkolnám, hogy egyedülálló lett?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon tetszik, de eddig járt valakivel. Viszont most szakítottak, a Facebookján ki is írta. Lájkoljam? :D2011. márc. 5. 19:47
3/8 anonim válasza:
őszintén remélem, hogy egész életedben ez legyen a legnagyobb problémád.
4/8 anonim válasza:
Csakis intelligens ember lehet ha facebook-on teregeti ki a magánéletét...
5/8 anonim válasza:
ha tetszik neked, és erről ő is tudd, lájkold. :) ..hátha még lehet több is a dologból. ...egy jó beszélgetés?
6/8 anonim válasza:
XDDDD hát hogyne, lájkold, meg bökd is meg ha már facebook:D hátha veszi a célzást:D
7/8 anonim válasza:
Ilyen ötletem egyszer nekem is volt egy jó csajjal, de aztán bunkóságnak éreztem volna, így nem tettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!