Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "jó" ez a csajozós duma? (Lent)
Figyelt kérdés
-szia!
-szia!
-Van pasid?
-(ha)nincs.
-és szeretnéd ha lenne? ;)
_
2011. márc. 5. 18:38
11/29 anonim válasza:
Nálam volt aki ilyesmivel próbálkozott. De ennyivel le is írta magát az illető.
12/29 A kérdező kommentje:
jó igazatok van ez baromság akkor most konkrétan lányok, nektek mi jönne be, minek örülnétek ha odajönne egy srác hozzátok?
2011. márc. 5. 18:54
13/29 anonim válasza:
Nem én vagyok itt a legcsinosabb fiú, de úgy látom, más nem áll szóba veled. :)))))
14/29 anonim válasza:
Tudod így kicsit nehezebb válaszolni xD
Kritizálni: azt nagyon megy, de h mi lenne jó nekünk? Há passz. Kérdezz 2 könnyebben x'D
15/29 anonim válasza:
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne... ez már 1x bejött :DDD NEM VICC
ui: igaz elég nagy ribanc volt ,de akkor is :DD
16/29 anonim válasza:
Kezdd ùgy, hogy nézd milyen szép a Hold vagy a csillagos ég.Vagy milyen szépen ragyog a Nap.Nézd ez személytõl függ,hogy kinek mi jön be.
17/29 anonim válasza:
x'D
Ez kom bejött valakinél?
Jolvan, ribikkel könnyű......
Annak annyit mondsz h "jössz e körre?" már alattad van......
18/29 A kérdező kommentje:
18:56-osnak azé ezzel kicsit megszégyeníted a lányt:D h senki nem áll szóba veled...:D de köszi :D
2011. márc. 5. 19:01
19/29 anonim válasza:
Hát ez kb. rosszabb a "Szia Cica!Van gazdád?" - nál :D:D
20/29 anonim válasza:
nem ezekkel fogsz hódítani, hanem ha egyedi vagy, nem oylan minta többi ó(sokszuor szemét férfi társad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!