Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó csajozós duma? Illetve van jó hasonlótok?
Figyelt kérdés
Barni: sziaa
Barni: remélem nem zavarok
Lili: szia
Lili: nem
Lili: kivagy?
Barni: én kértem el még múlthéten myvipen az msned csak azóta nem sok időm volt géphez ülni
Barni: szal Barni vagyok :D
Lili: ja igen
Lili: szia Lili vagyok :)
Barni: na csak azért vettelek föl, mert nagyobb tételben adnék el krumplit meg hagymát, érdekelt vagy a dologban? esetleg rokonoknak, barátoknak…
2011. szept. 17. 23:16
1/5 anonim válasza:
úrr isten XD myvip???xDXDXD hagyma krumpli? XDXD köszi ez kellet jót röhögtem XD
3/5 anonim válasza:
Ebben nincs csajozós DUMA BARNIKA :D
mond ezt:
Te:Szia nagyon jól nézel ki.
Ő:Evvel nem fogsz levenni a lábamról.
Te:Tudom csak nagyon szépek a szemeid.
Ő:Jobbat vártam tőled:
Te:Van FiLAtáskám:)
Ő:Dugunk?
4/5 anonim válasza:
MÁJVIPEZEL? De cikiiiii :) És még egy csaj is? de gáááz!!!
Hagyma, krumpli? Hmmmm, KARTOFFELNSALAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!