Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a mai világban a lányok az ismerkedéstől?
jóképű vagyok,és amikor leszólítok egy lányt,vagy beszélgetek vele megfagynak.látom h tetszek nekik,de csendbe vannak,és nem tudják mi a helyzet.
miért van ez?
kozeledj figyelmesen.
teljesen a lanyra koncentralsz amikor vala beszesz? ;)
legyel termeszetes
Ja a fiatal csajokkal én is így vagyok.
Múltkor odamegyek kettőhöz,hogy helló lányok,erre azt mondták-Csókolom-.
Na mondtam is magamban,hogy hiába vagyok kigyúrt,jóképű,gazdag,csak elmúltam már 30:).
nem kell 2 évvel idősebb.most vagyok 24,olyan 21-2 körüli kellene.ennél a korosztálynál találkozom ezzel a problémával.legyek kicsit buz.sabb az a divat vagy mi?
nem akarok más lenni,és szerintem nem is menne.
Nem félnek az ismerkedéstől... Az Utas és holdvilághoz volt már közöd? Abból tanulhatsz :D
Amúgy ha egy érett és jóképű pasi, aki tudja is magáról, hogy az, ami látszik is a kisugárzásán, odamegy egy csajhoz, előfordul az ilyesmi... Ezt a választ akartad? :D Van olyan, hogy ledermednek. Tudod, rossz önértékelés, stb, stb. Próbálkozz csak velem, meglátjuk mire mész xD Jajj, de hülye provokatív hangulatban vagyok... bocsi... még nem aludtam :D
De szerintem ez a gond, örülhetsz :)
Pasikkal is előfordul egy ilyen nő láttán... Azért ettől még kell nem kell lemondanod a saját korosztályodról. Vagy válts taktikát az ismerkedésben, hogy megkönnyítsd a nők dolgát, vagy keresgélj, amíg emberedre nem akadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!