Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon hosszú lesz, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon hosszú lesz, de könyörgöm olvassátok el?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem tartozik ide a kérdés, majd törlöm csak szépen kérlek titeket adjatok választ..

15éves fiú vagyok. 8éves korom óta nézek focit. Fél éve bekerültem egy olyan társaságba, ahol a pénz fontos szerep de nekem nincs olyan anyagi hátterem mint nekik, ezért elkezdtem sportfogadni [többnyire interneten]. Jól indultak a dolgok, 50ezres profitot csináltam szépen alakultak a dolgaim, boldog volt az életem.. aztán elbuktam mindent, 90ezres mínuszig.

Nem vagyok gazdag, de leszarom azt a rohadt pénzt.. csak ebbe a krva világba nem lehet másképp boldogulni mert egy LÁNY SE A KÉT SZÉP SZEMEDÉRT FOG BELÉD SZERETNI.. ahhoz menőnek kell lenned, és gazdagnak és én egyik se vagyok.. egy vesztesnek miért lenne bnője?

A bukás óta teljesen lehangolt lettem, kifordultam magamból.. nincs jókedvem, öngyilkosság közeli gondolataim vannak, pedig nagyon szerető családom van és mondhatnám majdnem mindenem meg is van.:(

teljesen depressziós állapotba vagyok, edzésekre se járok [foci, kondi] mert teljesíteni se tudok. A hangulatom nem függ össze a bukássorozattal, mert a plusz alatti időszak alatt tört el bennem valami, azóta nem járok edzésekre..:(

Mihez kezdjek? forduljak pszichológushoz?

baráti körömmel már nem is nagyon akarok beszélni, egyszerűn SEMMI ÉRZETEM NINCS, elegem az egész életből csak csalódás az egész..:(

Valaki segítsen már.. teljesen magam alatt vagyok :( ilyen nem létezik..

2011. márc. 1. 01:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz kellene menned. Én jártam már többször életemben, és mindig segített. Összerakni a dolgokat amik a fejemben zajlanak. Vagy rávilágítani összefüggésekre, új látásmódra, új utakra. Ha a szüleid szeretnek, akkor én helyedben nekik is elmondanám, hogy mi zajlik bennem. Az öngyilkosság nem segít. Okos, ügyes fiúnak tűnsz, kár lenne érted! Tényleg rossz társaságba keveredtél, sürgősen hagyd ott őket, és keress normális barátokat. Én 37 éves vagyok, volt egy pár pasim, de soha nem az érdekelt hogy mennyi pénze van. A mostaninak nincs semmije, mégis most vagyok legboldogabb életemben:-) Ne add fel!
2011. márc. 1. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
61%
Te megbízol olyan emberben aki pénzt kap azért, hogy meghallgasson?? (pszichológus)
2011. márc. 1. 11:21
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a segítséget..

jól esett látni, hogy vannak rendes emberek is.

UI.: Mindenkinek nyomtam 1hasznos választ.

2011. márc. 1. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!