Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön oda ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön oda ismerkedni hozzám senki a bevásárlóközpontokban? Lécci a kifejtést is olvassátok el!

Figyelt kérdés
Kicsit érdekesen tettem fel a kérdést,itt kifejtem:Szóval,nagyon sok olyan választ olvasok itt GyK-n,hogy azt tanácsolják az olyanoknak,akik nem bulizósak,hogy menjenek el ismerkedni pl. plázákba,szupermarketekbe.De hozzám még senki sem jött oda ilyen helyeken ismerkedni és nem vagyok ronda meg ehhez hasonló dolgok,mielőtt bárki ezzel jönne. :D Amúgy ismerőseimhez sem ment még oda senki plázában.Szóval,akkor hogy is van ez? Van valakinek olyan sztorija,hogy oda ment hozzá valaki plázában és utána lett köztük valami? Ez csak úgy érdekelne :D
2011. júl. 24. 22:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És fiú vagy lány?
2011. júl. 24. 22:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
oda jött hozzám egy csöves és cigit kért akkor tetszek neki?XD
2011. júl. 24. 22:36
 3/20 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség

Ha nem teszel ki egy táblát magadra "randiznék" felirattal akkor honnan tudnák hogy te most mit akarsz?

Lehet hogy tetszel valakinek de azt hiszi vársz valakit vagy ilyesmi... a nagy többséget meg nem is igazán érdekli ez...

2011. júl. 24. 22:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Fiúknak tanácsoljuk, hogy ott érdemes megnézni a felhozatalt. (ha azt állítod hogy te is szép vagy ez önmagáért beszél), hölgyeknek viszont szerintem ez nem jó taktika. (egy srác oda megy 10csajhoz egy délután, kisebb/nagyobb sikere csak lesz, legalább egy, míg annak, hogy egy szürke hétköznapon valaki le szólítson ppont téged az ott nyüsgölődő többszáz csajból, igen csekély. Remélem érthetően fogalmaztam:D
2011. júl. 24. 22:38
 5/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek: 17/L
2011. júl. 24. 22:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám se jött még oda senki, én se mentem oda még senkihez. :P és én rohadt jól érzem magam így is.
2011. júl. 24. 22:41
 7/20 anonim ***** válasza:
*úgyértem plázában ?D
2011. júl. 24. 22:41
 8/20 anonim ***** válasza:

És melyik városban volt ez, ha szabad tudnom? (az első voltam)

Amúgy nagyon kicsi rá az esély, hogy pl. én oda mennyek valakihez egy átlagos délután ruhavásárlás közben

2011. júl. 24. 22:43
 9/20 anonim ***** válasza:
azért nem mennek oda ,mert te sem mész oda vadidegen emberhez az utcán:D
2011. júl. 24. 22:43
 10/20 A kérdező kommentje:
Budapesten. :D Szerintem is hülyeség,de mondom,sok kommentben olvastam már,hogy valakinek ezt ajánlják.
2011. júl. 24. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!