Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön oda ismerkedni hozzám senki a bevásárlóközpontokban? Lécci a kifejtést is olvassátok el!
Figyelt kérdés
Kicsit érdekesen tettem fel a kérdést,itt kifejtem:Szóval,nagyon sok olyan választ olvasok itt GyK-n,hogy azt tanácsolják az olyanoknak,akik nem bulizósak,hogy menjenek el ismerkedni pl. plázákba,szupermarketekbe.De hozzám még senki sem jött oda ilyen helyeken ismerkedni és nem vagyok ronda meg ehhez hasonló dolgok,mielőtt bárki ezzel jönne. :D Amúgy ismerőseimhez sem ment még oda senki plázában.Szóval,akkor hogy is van ez? Van valakinek olyan sztorija,hogy oda ment hozzá valaki plázában és utána lett köztük valami? Ez csak úgy érdekelne :D2011. júl. 24. 22:33
11/20 anonim válasza:
Soha nem hallottam ismerősök közül, hogy plázában összejött volna valakivel.
Menj inkább nyelvtanfolyamra, ott igen, velem is ki akartak ott kezdeni nem egyszer.
13/20 anonim válasza:
De flörtölni is szoktál, közbe, vagy csak leülsz egy padra és vársz? Küld privátba egy msn-címet! Hello
14/20 anonim válasza:
Valaki árulja el, hogy lehet ilyen helyen leszólítani valakit? Nagyon szívesen ismerkednék, de hogy??
15/20 anonim válasza:
Én nem mentem oda senkihez sem, hozzám már jött oda pár lány, de nem tudom milyen szándékkal, nem célozgattak, csak beszélgettek.
Én nem fogok odamenni senkihez sem, még ha egyedül öregszem meg akkor sem.
21f
16/20 anonim válasza:
ha nincs semmi baj veled, akkor csak türelem
17/20 anonim válasza:
Figyelj, én ha a Tescoban meglátlak esküszöm odamegyek hozzád.... :DDDDD
18/20 A kérdező kommentje:
Én még konkrétan nem próbáltam ki,hogy csak álltam vagy ültem és vártam a csodát. :D Csak sok helyen olvastam és érdekelt,hogy akkor hogy van ez.
2011. júl. 25. 10:42
19/20 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ha Budapesten laksz menj el a Westendbe pl. ott annyi fiatal van, hogy ihajj :D. Én múltkor arra tévedtem vásárolni és fiú létemre odajött hozzám néhány csaj ismerkedni, kicsit fura volt, dehát ezvan. Nem at mondom h menj oda mindenkihez, hanem bnőkkel leültök vhová és elősször a szemetekkel próbáltok 'horgászni'
20/20 anonim válasza:
Háttigen, a Westendben enyhénszólva sok a tizenéves, nagyon durva arcokat is látni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!