Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha olyan fiú tetszik akinek van barátnője?

Figyelt kérdés
Nem akarom őket szétszedni , de nem tehetek róla tetszik a fiú. Egy csomó közös van bennünk és jól lehet beszélgetni vele.
2011. febr. 27. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Ha fair jatekos akarsz lenni, akkor varsz.

Ha meg egy ribanc, akkor rahajtasz, mar most (ertelem szeruen, az elsot javasolnam)

2011. febr. 27. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Küldj felé félreérthetetlen jeleket, de ne nyomulj.

Lehet h annyira nincs szoros kapcsolatban, és gondolom az oszt társad, úgyhogy téged is biztos jól ismer.

Beszélgess vele, kezdeményezz:D

Sok sikert!

2011. febr. 27. 11:37
 3/10 Norb66 ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén, mert bármit is csinálsz "támadásnak" fogja venni, annak hogy el akarod szakítani a barátnőjétől. Ennek a következménye pedig az lesz hogy meg fog utálni és akkor végképp semmi esélyed nem lesz. Nincs más minthogy vársz, és talán eljön a te időd.
2011. febr. 27. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:

@Norb - vannak emberek akik mást vesznek 'támadásnak'.

Kedves Kérdező, vagy vársz, hogy jöjjön a sültgalamb, áfonyaszósszal, puliszkával (meg a jó állás meg az álompasi), vagy megpróbálsz cselekedni valamit, az életedet a tetteid fogják előre vinni, bár nem tudom mennyi idős vagy, ezt mielőbb elfogadod, annál jobban jársz :)

persze lehet úgy is élni, hogy csak vársz, nagyon sokan vannak így. sajnos. ne légy túl kezdeményező, de kimutathatod az érdeklődésedet, hadd tudja az úr :)

20ff

2011. febr. 27. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Mi a f*szért mindig olyan kell, akinek van barátnője. Hagyd őket békén! Te se örülnél, ha egy másik csaj akarná elszedni a barátodat. Keress mást!
2011. febr. 27. 15:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétszedni őket. De arról nem tehetek ha tetszik. És nem olyan könnyű mást találni:s.
2011. febr. 27. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:

@15:51

az élet ilyen, hú.

nyilván csak jót akar a fiúnak aki tetszik neki, és magának is, ha meg jót cselekszünk (hitem szerint) semmi ne álljon az utadba!

2011. febr. 27. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Részemről megértelek. :)

Hasonló cipőben járunk...

Aki nekem tetszik 2 éve van barátnője... És nagyon szeretik egymást Nekem kb. másfél éve tetszik nagyon és egy fél éve zúgtam bele... =/ Sz*r ügy...

Mi már régóta haverok vagyunk, és én se akarom elválasztani őket.

Részemről én elmondtam neki, hogy úgy érzem többet érzek iránta mint barátságot... És mondtam neki, hogy semmi esetre meg sem próbálnék közéjük állni, de nem tudtam magamban tartani és el kellett mondanom.

Tök megértő volt, és nekem meg egy nagy kő esett le a szívemről, hogy végre elmondhattam (habár úgy tűnhet nem volt sok értelme).

Bennem él a remény, mert tudom, hogy bejövök neki (félreérthetetlen jeleket küld felém :D) mondjuk addig nem lépek amíg van barátnője.

Hogy miért nem keresek inkább valaki mást?? Egyszerűen nem tudok...

Van egy jó idézet, amit szerintem sokan megértenek majd: "Nem akartam szeretni őt, (...) ki akartam irtani szívemből a szerelem csíráját is, de most, hogy újra láttam, ezek a csírák új erőre kaptak, kizöldültek. Szeretnem kellett, pedig rám se nézett."

;) Én szurkolok, de olyat ne csinálj, amit később megbánhatsz ;)

(Bocsi a hosszú válaszért)

18/L

2011. márc. 1. 21:00
 9/10 Tony ***** válasza:
55%

Ha tetszik találkozz vele lehet te is be jösz neki.

Aztán ha jól megvagytok lehet dobja is a csaját.

Nem azt kell bánni amit megtettél hanem azt amit megtehettél volna és nem tetted meg. Csak bátran,sok sikert.

2011. márc. 2. 12:37
 10/10 anonim válasza:
81%
Figyelj szerintem is küldj felé jeleket mivel ha neki is tetszel és nem annyira szereti azt a lányt akivel eggyütt van akkor lehet szakítani fog vele.De vannak fiúk akik igazán szeretik a barátnőjüket és ha még ilyen jeleket is küldenek feléjük mégsem érdeklik őket!Ennyit tudok mondani szal vagy beszélj vele vagy csak simán keress mást!Inkább a másodikat ajánlom :).
2011. júl. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!