Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás szerelmi bánat ellen?
Nemértem hogy miért hal ki egyre jobban az a dolog, hogy:
"Istenem, Ha te vagy.. talááán.. talán ha tényleg vagy... Mond meg.. miért érzek így? segíts már..
segíts, értesd meg velem mi a helyén való és mi nem, és kérlek ha tényleg vagy, indítsd el a szívemet a helyes úton.
Egyszerűen ha azt mondod, hogy Istenem, gyere a szívembe, (nemtudom hogy hogyan, s miért, de) működik. Nekem működött:)
Zsoltárok könyve 139:23-24
Erre sajnos nincs nagyon konkrét megoldás, de szerintem nem segít se pia, se drog szóval azt tényleg felejtsd el0.0
Ahogy írták jópáran, sokunkkal megesett ez a történet, de hidd el, hogy nagyon nehéz lesz, és sokat eszedbe fog még jutni! Viszont tényleg foglald el magad, olvass sportolj mert az segít. Kb. 2-3 hónap és nevetni fogsz rajta, sőt még az is megeshet, hogy pont vele fogsz összefutni és beszélgetni kezdtek pont akkor amikor éppen az uj barátnődet várod :P
Fel a fejjel és go sportolni:D
Jé!
Itt normálisak is vannak!!!
XD
Én a testmozgást ajánlom. Lelki sebekre nincs hatásosabb gyógyír a kimerítő, kemény edzéseknél.
A vedelést felejtsd el. Nem segít, nincs értelme mérgezni magad. Ráérsz majd fősulin.
03.04. 20:25
Te sem vagy jobb a deákné vásznánál. :)
Ezt nem lehet máshogy érteni, csak úgy, ahogy leírta. Gerincem meg van, köszöni szépen, itt spanolgat a tieddel, ugyanis az kiugrott belőled :) Mire kapod fel a vizet, te... ? :) hagyjuk már, veled ellentétben adtam választ a srácnak, segítettem neki. Húzd le magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!