Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra megoldás?
Már 6 hónapja szakított velem, 4,5 évig voltunk együtt! A mai napig nem tudtam igazán feldolgozni a szakítást, pedig már elég sok mindent megpróbálta elfoglalom magam hogy ne nagyon legyen időm gondolkodni, társaságba járok stb.! Más nők meg abszulut nem érdekelnek megnézem őket de a legkisebb indíttatást sem érzem hogy összeismerkedjek velük!
Persze az idő majd megoldja a dolgot de ha 6 hónap alatt semmit sem kopott a szerelemem akkor mennyi idő amíg elmúlik!!!!
Azért is szar mert amúgy nem vagyok egy lelkis ember nem szoktam a dolgokon filózni túl sokat meg szomorkodni sem sokat!
Van valakinek valami jó ötlete hogy lehet ezt a helyzetet elviselhetőbbé tenni!
Mert még mindig várod haza. Megszoktad a jelenlétét 4,5 év alatt. Jöjj vele újra össze, és alapítsatok családot.
Vagy relaxálj, ürítsd ki a fejed, és lazulj el testileg, és közben fejhallgatón hallgasd a következő számot:
jah és csukd be a szemed, és ved lassan a levegőt.
2. voltam
Inkább ezt hallgasd :
http://www.youtube.com/watch?v=354MU3l-25M
:)
És tényleg beszélgess néha J.W.-rel meg Dreher Antallal
Szia 4,5 év elég hosszú idő.
Egyébként mi volt a szakitás oka?
Soksikert ,hogy újra összejöjjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!