Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire fontos nektek, hogy legyen a fiúnak végzettsége?

Figyelt kérdés

Ilyen egyetemi 5 év vagy doktori mennyit dob nálatok a latban?

És azért jelentene nektek sokat, mert pénzes pasira vágytok, vagy mert van diplomája meg életcélja és nem csak úgy van a nagy világban?

Szal ha pl lenne egy egyetemi végzettségű srác, aki nem keres vmi sokat, de am ritka értékes tudása van, az bejönne nektek?

Nekem nincs, de majd remélem lesz egyszer és érdekelne, hogy a lányok hogy viszonyulnának ehhez

20f

2011. febr. 25. 20:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Előző vok!

De nem is ettől lesz valaki szerintem okos vagy tájékozott, hogy ilyenekről tud beszélni amit valaki egyetemen tanult.....

2011. febr. 25. 22:36
 22/39 anonim ***** válasza:
hasonló kvalitásokkal rendelkezzen mint én...de ha már iskolázottság a téma,én személy szerint hülyét kapok attól,mikor egy fiú nem tud helyesen írni!:D
2011. febr. 25. 22:49
 23/39 anonim ***** válasza:
hejjessen irni?
2011. febr. 25. 22:51
 24/39 anonim ***** válasza:
Hejj! pontosan XD
2011. febr. 25. 23:36
 25/39 anonim ***** válasza:

Kedves kovácssrác!

""Van programozó haverom érettségivel, és a 250e nettót úgy zsebre vágja havonta mint a pinty, ha valaki rámnéz, akkor pedig egy öltönyös "mánáger" külsőt lát napközben, és azt hiszi, hogy hűűűű ez egy gané/menő bankár/üzletember/könyvelő stb, de kevesebbet keresek, mint a programozó srác a deszkás megjelenésével."

A válaszaid sok kérdésnél ütik egymást ! Egyszer gazdag pénzes vagy máskor meg nem :) érdekes. Inkább ne írd ki a neved !:D

2011. febr. 26. 03:56
 26/39 anonim ***** válasza:

21:43-as "Hat inkabb a "logo polojut" valasztanam, mert ram futyultek mar komuvesek a jardaszegelyrol, annyira megalazo, az agyuk is betonbol van, es lattal te mar tesi szakost! Na azokon nem log a polo! Igen is fontos, lehet itt szepiteni meg, leszolni a diplomasokat. "

Hát nem tudom ,ki néz ki le kit :)

De tény ,hogy diploma nélkül is tájékozódott sok mindenki!

És azt is tudja nagyon sok nem diplomás,hogy a járdaszegélyeket nem kőművesek rakják le :)

Vagy ha nem erre gondoltál ,akkor fogalmazz úgy ,hogy érthető legyen.

Te szóltad le a nem diplomásokat! Nem a végzettségtől ember az ember!!! Ha érted mire gondolok...

2011. febr. 26. 04:00
 27/39 anonim ***** válasza:
Én bírom az értelmes, okos pasikat, akiknek tényleg van eszük és viszik valamire az életben.Nekem nagyon fontos az életben a tudás és az értelmes gondolkodás :D
2011. febr. 26. 23:35
 28/39 anonim ***** válasza:

Kedves kovácssrác!

""Van programozó haverom érettségivel, és a 250e nettót úgy zsebre vágja havonta mint a pinty, ha valaki rámnéz, akkor pedig egy öltönyös "mánáger" külsőt lát napközben, és azt hiszi, hogy hűűűű ez egy gané/menő bankár/üzletember/könyvelő stb, de kevesebbet keresek, mint a programozó srác a deszkás megjelenésével."

A válaszaid sok kérdésnél ütik egymást ! Egyszer gazdag pénzes vagy máskor meg nem :) érdekes. Inkább ne írd ki a neved !:D

Altalanos iskola, felso tagozat, ertelmezo olvasas.

En voltam a jardan, ok meg mellette az epitkezesen, bar ennek nem igazan van jelentosege a kerdessel kapcsolatban.

2011. febr. 27. 10:38
 29/39 anonim ***** válasza:
Én egyetemre járok, a barátom szakmunkás - szakácsnak tanul. De nagyon kitartó, ért hozzá, szorgalmas, nincsen semmi okom rá, hogy ezért kevesebbre tartsam. Emellett persze rendelkezik a személyisége olyan plusszokkal, ami miatt őt választottam. :)
2011. márc. 2. 20:50
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem érdekel különösbben a műveltsége, de ha pl én 2 diplomás vagyok ő meg egy szakmunkát végzett, lehet,hogy kiütközne a különbség, nem lenne közös téma és meghalna az egész
2011. márc. 2. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!