Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire fontos nektek, hogy legyen a fiúnak végzettsége?
Ilyen egyetemi 5 év vagy doktori mennyit dob nálatok a latban?
És azért jelentene nektek sokat, mert pénzes pasira vágytok, vagy mert van diplomája meg életcélja és nem csak úgy van a nagy világban?
Szal ha pl lenne egy egyetemi végzettségű srác, aki nem keres vmi sokat, de am ritka értékes tudása van, az bejönne nektek?
Nekem nincs, de majd remélem lesz egyszer és érdekelne, hogy a lányok hogy viszonyulnának ehhez
20f
Nem azért akarok, hogy megdicsérjenek. Én is lesz@rom mások véleményét. Csak kíváncsi voltam, hogy jelentene-e valamit a diploma ilyen téren. De látom akkor nem. Na m1, amúgy se akarok bnőt, mert sztem csak a baj lenne vele.
A kérdést meg azért tettem fel, mert unatkoztam és eszembe jutott és kíváncsi lettem.
Egyébként ha már itt tartunk gondoljunk bele. Egy normális szakmunkás, pl kőműves, izmos testtel lemegy bulizni, a pdh-s hallgató, szemüveges kutatóval, akin inkább lóg a póló.
Na melyik talál előbb csajt?
ez durva általánosítás volt de csak annyit akartam ezzel mondani, hogy a diploma miatt szerintem senkibe se lehet beleszeretni, az meg hülyeség, mert egyetemre jár valaki attól okosabb, jobb a beszélő képessége vagy jobban meg lehetne találni vele a közös hangot.
Nekem van mester diplomám megszenvedtem vele, de szakács cukrász szakképzettségem is van és mind a kettő helyen voltak értelmesek és hülyék egyaránt.
Kedves Kérdező!
Nekem van két diplomám, jelenleg a harmadikat csinálom, és eláruljam, hogy mennyit jelent a nőknél??? ---> SEMMIT! Nekem még soha nem volt olyan nőm, aki a diplomák miatt lett volna velem, és jelenleg egy olyan lányba vagyok szerelmes, akinek nincs diplomája. Na és? Tök jól megértjük egymást, és forr a vérem, amikor a közelemben van. Kell ennél több?
Mellesleg téves felvetés, hogy akinek diplomája van, akkor az gyorsan stabil egzisztenciát tud kiépíteni. Manapság ez már nem így megy. Ma a kapcsolatrendszer kell, ha az nincs, akkor pedig kőkemény hozzáértés az adott szakterülethez, de az általában nem diploma függő. Van programozó haverom érettségivel, és a 250e nettót úgy zsebre vágja havonta mint a pinty, ha valaki rámnéz, akkor pedig egy öltönyös "mánáger" külsőt lát napközben, és azt hiszi, hogy hűűűű ez egy gané/menő bankár/üzletember/könyvelő stb, de kevesebbet keresek, mint a programozó srác a deszkás megjelenésével.
Hat inkabb a "logo polojut" valasztanam, mert ram futyultek mar komuvesek a jardaszegelyrol, annyira megalazo, az agyuk is betonbol van, es lattal te mar tesi szakost! Na azokon nem log a polo! Igen is fontos, lehet itt szepiteni meg, leszolni a diplomasokat.
Az, aki vegigtanult mar egy vizsgaidoszakot, az tudja, mirol beszelek. Nem, az eszt nem a diplomaval osztjak, de a tajekozottsagot igen.
Es azok hobolognek, akiknek nincs diplomajuk, erre merget vennek.
Tovabbra is ugy gondolom, hogy a hasonlo a hasonlohoz huz. Es nem a penzrol van szo, mert az tenyleg nem biztos, hogy egy diplomas gazdag, mi sem vagyunk, de ugyanazok a vagyaink, az almaink.
Nem értem, hogy egy nem diplomás miért ne lehetne tájékozott attól függően, hogy az egyetemen "tájékozottságot osztanak".
Aki azt mondja hogy diplomás diplomást vonz az nincs tisztába sok mindennel sztem. Az egyetemen is van rengeteg fajta, féle ember a szakmunkásban is.
Én biosz szakos hallgató vok és sokszor alázzák a szakmunkásokat, ilyenkor meg mindig megemlítem, ha nagy pályát futunk be é kutatók lestük, akkor sem teszünk semmi hasznosat a társadalomnak( hogy tegyünk annak nagyon kicsi az esélye 100 kutatási területnél 2-3ban van áttörés és az sem mindig hasznos), de egy asztalos mindig hasznos lesz. Nekem szükségem lesz az asztalosra de az asztalosnak rám nem....
De osszejonnel-e egy asztalossal? Aki valoszinuleg, nem tudna beszelgetni a kutato barataiddal a legujabb biologiai attoresekrol. (Bar lehet, hogy olyan szerencses lennel, hogy egy olyan asztalos, akit epp erdekel az ilyesmi, es miutan hazaer, hulla faradt epp ilyen magazinokat olvasgat.)
En nem nezek le senkit, nem azt mondom, hogy a szakmunkas kevesebb vagy tobb, egyszeruen mas. Nincs ezen mit tulmisztifikalni, mert a statisztika is engem igazol.
22:11
De ennek mi köze van a végzettséghez? Két diplomással is előfordulhat, hogy három szót nem tudnak beszélni egymással, mert teljesen más az érdeklődésük, mást tanultak, másból diplomáztak.
Pont ezt gondolom én is egy bölcsésszel sem tudok beszélgetni a biológiai áttörésekről, sem én nem tudok vele beszélni a legújabb tanulmányokról Tolsztolj életével kapcsolatban.....
(előző bioszos voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!