Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelen a motivacios csok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelen a motivacios csok?

Figyelt kérdés
Ugy iagazabol es reszletesen.
2009. febr. 15. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Múzsa csókja gondolom lefordítva modern nyelvre.
2009. febr. 15. 18:29
 2/10 A kérdező kommentje:

jovan ember

de hogy mibol all. hogy csinaljak?

s mikor s miert csinaljak

2009. febr. 15. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

jovan ember?

Normális hangnemben válaszolt a kérdésedre.. és elsősorban nem azt kérdezted , hogy hogy csinálják, hanem hogy mit jelent! Arra szépen válaszolva is lett.. ne légy lekezelő.. vagy ha bővebb választ vártál volna, akkor legközelebb írjál hosszabb kérdést.. vagy legalább fejtsd ki , hogy mire is vagy kiváncsi pontosan.

2009. febr. 15. 18:57
 4/10 A kérdező kommentje:

ha nem volnal ilyen merev talan nem vetted volna eszre a koment hangsujat.

na akkor:

legyetek szivesek megmondani hogy hogyan kell motivaciosan csokolni

2009. febr. 15. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
ja es elnezesta az elobbiert
2009. febr. 15. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
óh okés :) akkor így már más
2009. febr. 15. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
hangsúly !!! (bocs,de muszáj volt,mert ez már nagyon gáz)
2009. febr. 16. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Hát a motiváció (szerintem lövésed sincs, mit jelent, mindjárt meglátod, miért...) az, amikor vki vmivel téged vmire mozdít, ösztönöz.

Mondjuk egy motivációs hátbaveregetés az, mikor az edző atyai szeretettel kipenderíti a pályára a cserejátékost.

Ebből következik az, hogy ennek a hátbaveregetésnek nincs semmi különösebb "módja", hanem az adott szituáció adja meg a mondanivalóját ("Na gyerünk, veled vagyok!").

Ugyanez a hátbaveregető mozdulat egy temetésen egész mást jelent ("Hát b*meg barátom, részvétem, de igazán.")

Az első szituban motivációt, a másikban különös baráti részvétet közvetített ugyanaz a hátbaverő mozdulat.

Ezért butaság (már megbocsáss) azt kérdezni, h "mibol all. hogy csinaljak", ill. "hogyan kell".

Háborúba ha mész, búcsúzáskor ad a kedvesed egy "motivációs" csókot, amivel azt mondja, h visszavár, ami nálad majd implicite egy, a túlélésre motiváló gesztusként csapódik majd le ott valahol a koponyaüregedben.

És telepítsd fel a FFoxra a helyesírás-ellenőrzőt. Nálam is mindent aláhúz pirossal, de én legalább tudom, hogy miért, úgyhogy nekem szabad.

Motiváljon az, hogy akkor senki sem fog a helyesírásod miatt lebarmolni.

2009. febr. 17. 02:41
 9/10 anonim ***** válasza:

motivációs csók. Hm. Mire akarod motiválni? Bevallom nőiesen, most hallottam először ezt a kifejezést. De szerintem valami olyasmit jelenthet, hogy lesmárolod, és ő rögtön lekapja rólad az összes ruhát. Hm. Tehát ne másokra hagyatkozz, hanem a szituációra! :)

Különben az első válaszadónak is igaza lehet.

2009. febr. 17. 18:44
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi szepen. edig ez a legjobb valasz.
2009. febr. 18. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!