Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelen a motivacios csok?
jovan ember
de hogy mibol all. hogy csinaljak?
s mikor s miert csinaljak
jovan ember?
Normális hangnemben válaszolt a kérdésedre.. és elsősorban nem azt kérdezted , hogy hogy csinálják, hanem hogy mit jelent! Arra szépen válaszolva is lett.. ne légy lekezelő.. vagy ha bővebb választ vártál volna, akkor legközelebb írjál hosszabb kérdést.. vagy legalább fejtsd ki , hogy mire is vagy kiváncsi pontosan.
ha nem volnal ilyen merev talan nem vetted volna eszre a koment hangsujat.
na akkor:
legyetek szivesek megmondani hogy hogyan kell motivaciosan csokolni
Hát a motiváció (szerintem lövésed sincs, mit jelent, mindjárt meglátod, miért...) az, amikor vki vmivel téged vmire mozdít, ösztönöz.
Mondjuk egy motivációs hátbaveregetés az, mikor az edző atyai szeretettel kipenderíti a pályára a cserejátékost.
Ebből következik az, hogy ennek a hátbaveregetésnek nincs semmi különösebb "módja", hanem az adott szituáció adja meg a mondanivalóját ("Na gyerünk, veled vagyok!").
Ugyanez a hátbaveregető mozdulat egy temetésen egész mást jelent ("Hát b*meg barátom, részvétem, de igazán.")
Az első szituban motivációt, a másikban különös baráti részvétet közvetített ugyanaz a hátbaverő mozdulat.
Ezért butaság (már megbocsáss) azt kérdezni, h "mibol all. hogy csinaljak", ill. "hogyan kell".
Háborúba ha mész, búcsúzáskor ad a kedvesed egy "motivációs" csókot, amivel azt mondja, h visszavár, ami nálad majd implicite egy, a túlélésre motiváló gesztusként csapódik majd le ott valahol a koponyaüregedben.
És telepítsd fel a FFoxra a helyesírás-ellenőrzőt. Nálam is mindent aláhúz pirossal, de én legalább tudom, hogy miért, úgyhogy nekem szabad.
Motiváljon az, hogy akkor senki sem fog a helyesírásod miatt lebarmolni.
motivációs csók. Hm. Mire akarod motiválni? Bevallom nőiesen, most hallottam először ezt a kifejezést. De szerintem valami olyasmit jelenthet, hogy lesmárolod, és ő rögtön lekapja rólad az összes ruhát. Hm. Tehát ne másokra hagyatkozz, hanem a szituációra! :)
Különben az első válaszadónak is igaza lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!