Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, a 17-et töltöm be. Eddig is jelen volt, de ahogy "éretteb" vagyok, egyre zavaróbb, hogy úgy tűnik, minden ok és előzmény nélkül félek és tartok minden fiútól és férfitől. Miért félek a férfiaktól?
Figyelt kérdés
fizikailag és lelkileg is, hogy bántanak. Nem szívesen beszélek velük, igyekszem tartani az egy lépés távolságot... Ha hozzám érnek (akár csak a kezemhez, vállamhoz), magamban pánikolok, megijedek, érzem, ahogy minden izomom ugrásra készen megfeszül... és borzasztó idegesítő. :( Egész életemben csak két férfi közelségét bírtam elviselni, mindkettő jóval idősebb nálam és apámként-bátyámként tekintek rájuk. Ez így most még egy ideig elmegy... de hosszútávon nem lesz jó. Kérlek, segítsetek! Mit csináljak? Hogyan "neveljem" magam, vagy hogyan próbáljak bízni bennük?2008. ápr. 19. 17:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem úgy kéne kezdeni, hogy olyan fiút/férfit keresel magad mellé, aki megérdemli hogy megbíz benne. Akár csak barátként is. Ha neki sikerül elérnie, hogy megbíz benne, és megtapasztald, hogy nem mindenki akar megenni, akkor utánna már szerintem könnyebb lesz. Legalábbis én a másik irányból valahogy úgy éltem meg, hogy nem mertem lányokhoz érni, mert minden érintés sok volt, és úgy gondoltam, ők is tapizásnak vennék. Aztán jött pár lány barát, akik maguktól ugráltak az ölembe/nyakamba, stb. Azóta már ezzel gond nincs, sőt, egyesek szerint túl kicsi lett az aurám ... Persze csak azzal szemben aki megérdemli, szerintem ez fontos.
2/3 anonim válasza:
ne zárkózz el a férfiaktól.. hagyd, h hozzád érjenek. szerintem inkább kezd azzal, h mindig minden reggel köszönés képpen a suliban adsz az összes fiú vagy akár lány ismerősödnek is 3 puszit. :) ez csak egy ötlet volt
3/3 anonim válasza:
Beszélj orvossal.
Az még nagyjából normális, ha félsz kezdeményezni... még az is, ha megijedsz akkor is, ha más kezdeményez - de hogy már az érintéstől is félj, az túlzás. Lehet, hogy nem komoly - de mégis jobb, ha tanácsot kérsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!