Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szerintetek mi hianyzik belolem?
Figyelt kérdés
.A fiuk jo csajnak tartanak, jo ruhakba jarok, oriasikat lehet velem beszelgetni, mindenre nyitott vagyok, majdnem minden tantargybol 5os vagyok. Rossz tulajdonsagom annyi, hogy hamar felkapom a vizet, ha rossz napom van, akkor mindenen felhuzom magam. Valamint nagyon erzekeny vagyok. Mi hianyzik belolem szerintetek?
Kedvesnek kedves vagyok, ezert altalaba kedvelnek az emberek.
Humorral kapcsolatba pedig annyit, hogyha nekem nincs humorom, akkor nemtom kinek van. Ha kell elnevetek a sajat botlasaimon is :)
Nyugodtan tenyleg nem mondanam magam, de ez helyzettol is fugg.
Es elore elnezest, ha kicsit nagykepunek tunik a leiras, csak gondoltam legyunk oszintek
2011. febr. 24. 15:16
12/17 anonim válasza:
ezek alapján semmi, de mivel nem vagyok táltos sem látnok ezért ki tudja... egy kép alapján el lehetne dönteni a külsőt. szerintem az a baj mint az itteni emberek többségénél, rossz helyen vagy rossz időben, de legfőképp rossz emberek között keresed a barátod.
2011. febr. 24. 15:17
13/17 anonim válasza:
Kerülheted, csavarhatod, de ha őszinték vagyunk: nem vagy elég szexuál. Nem kell lefeküdnöd vele, vagy mutogatnod magad kur.vás göncökben, de tüzeld flörtölnöd kell, ígérő pillantások, erotikus hanglejtés, ha feltűnik neki lehetsz szemérmes, bele is pirulhatsz, ha úgy adja, de szexuális kisugárzás nélkül észre sem fog venni, nem hogy nyomulni. Szted miért szeretik a férfiak a beskatulyázott "kis kur.vákat"? Mert belőlük özönlik a szexualitás, csak nem igényesen és etikusan csinálják azért rossz a vélemény róluk.
2011. febr. 24. 15:21
14/17 A kérdező kommentje:
Jo, de akkor mit tehetnek annak erdekebe, hogy felfigyeljen ram?
Csak egyszeruen koszono viszonyban vagyunk. Mar semmi tobb, miota tudja, hogy tetszik nekem.
2011. febr. 24. 15:24
15/17 anonim válasza:
ha tudja hogy tetszel neki és nem lép előre akkor nincs mit tenni. ennyi...
2011. febr. 24. 15:43
16/17 anonim válasza:
Egy valami hiányzik belőled...
A f*szom:D:D:D:D
2011. febr. 24. 16:07
17/17 anonim válasza:
15:21 segít. (:D) Khm... na. Ha tudja és nem érdekli, hogy tetszik neked, akkor meg kell hazudtolnod magad és frankón adni, hogy nem olyan jó pali ő és erre rájöttél idő közben, neked több kell. Ha ezt érezteted vele és úgy állítod be, hogy ha megfeszül se kellene, akkor meglátod majd az igazi arcát és tisztelet vívsz ki. Ha rendben vannak az erőviszonyok és helyrehoztad az elkúrt lépésed, akkor nyithatsz felé. De csak akkor, ha már megingathatatlanul érzi, hogy csak pillanatnyi elmezavar volt, hogy tetszett neked, le kell tennie valamit, hogy komolyan vedd tényleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!