Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik. Írjak neki valamit? :S
Nagyon hiányzik a fiú aki tetszik. Egy suliba jártunk, most elballagott. Nyáron nem tudtunk beszélni ezért facebookon írogattunk egymásnak, de már kb. egy hete nem jött fel. Mindig ő ír rám és gondoltam hogy most én írnék neki pár sort hogy hiányzik. Mennyire jó ötlet ez? Nem veszi nagyon nyomulósnak?
14/L és 16/F
igazatok van. én még egyszer sem írtam neki:/
köszönöm a válaszokat!:))
Nyugodtan írj neki! Bármi lehet az apropó, de akár az is, hogy "régen beszéltünk..".
Nemek közötti egyenlőség van, ha pont annyit írsz neki mint ő és annyiszor abból nem lehet baj !
Szerintem a nyomulás ott kezdődik, ha csak azt írod (de 5x legalább) hogy "Mi az valami bajod van??? Miért nem írsz??"
Figyelj a stílusra is, persze a lazaság jó, meg trendi, de vajon pont olyan szeretnél lenni, mint a többi X millió másik, vagy egy kicsit több.
Köszönöm szépen nektek! Erőt adtatok:)
15:20-ast el is küldtem neki:)
Köszönöm még egyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!