Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Ha megismerkedtek egy lánnyal, mikortól adtok neki puszit?
Az a kérdésem hogy egy fiú meg egy lány mikortól adnak egymásnak puszit ha meglátják egymást. Egyáltalán mitől függ ez, milyen kapcsolatot takar egy ilyen puszis köszönés?
Hány puszit szokás adni, miért pont annyit?
Köszi a válaszokat.
Lány barátaimnak is mindig 2-3 puszi + szia-szia :)
Sztem tök normális, nem kell ahoz vonzalomnak lennie, hogy baráti puszit adjunk egymásnak..
Én rábízom a lányokra. Megvárom, hogy ők kezdeményezik-e. Igen változó. Van, hogy már a bemutatkozásnál kapok puszit, van hogy soha. Kiismerhetetlenek a lányok.
18/F
attol függ van hogy elmegyünk beülni valahova és találkozunk egy másik társasággal és akkor abbol pl egy pasi odajön és végig puszil mindenkit h szia Jóska vagyok
van olyan hogy be se mutatkoznak de például ha velük találkozunk megint és már beszélgettünk akkor lehet 3 puszi (:
15:05
velem is ez van...
(15:05 vagyok)
de te gondolom lány vagy, sztem neked könnyebb ezt elkezdeni vkivel :D
én meg fiú...
én nem törődök bele a sorsomba...
Köszönöm az eddigi válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!