Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak az olyan csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az olyan csajok érdeklődnek irántam akik nekem nem jönnek be?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem a dolgot. Azok a lányok akik tetszenek nem mutatnak semmi érdeklődést, vagy foglaltak, viszont akik nekem nem jönnek be azoknak tetszem.

Élőben nem vagyok nagydumás, idő kell amíg feloldódom és inkább csendesebb típus vagyok, ezért neten próbálok ismerkedni. Nem hiszem hogy annyira ronda lennék, inkább átlagos. Abszolút nincsenek irreális elvárásaim, csak egy átlagos lányra vágyom, akiben van valami ami megfog.

Ehhez képest csak olyanoknak jövök be akik enyhén szólva molett testalkatúak, ami még nem lenne baj, de ráadásul arcra sem tetszenek, ami nekem talán leginkább számít. Fontos a belső, de hogyan alakuljon ki bármi is, ha a lány egyáltalán nem fog meg külsőre? Talán adjak le az amúgy sem nagy elvárásaimból?

2011. febr. 22. 00:56
1 2
 11/11 anonim válasza:
Engem meg csak a lehúzós ribancok találnak meg.
2011. febr. 25. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!