Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozó, mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozó, mit csináljak, mit ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hát van egy lány, aki már egy éve tetszik, osztálytársam, 16 éves vagyok. Nem sokat beszélünk, de azért próbálkozom, mivel eléggé csöndes vagyok. Elhívtam színházba, de van pár dolog, amit nem tudok, mert eddig soha nem hívtam el lányt sehova.

1. Érte menjek, vagy találkozzunk? Hazakísérjem? Mert egy ideig mindenképp együtt mennénk, de azt se tudom hol lakik:S Annyit tudok, hogy a mellettem lévő kerület. Úgy illik, nem? De hogy menjek érte, kísérjem haza, ha azt se tudom, hogy hol lakik?

2. Mostanában az a megszokott, hogy fiúk kézfogással, lányok 3 puszival köszönnek, még fiúknak is. Nos, nekem nem szoktak puszival köszönni, valószínűleg, mert eléggé visszahúzódó vagyok, pedig sok lánnyal jóban vagyok. Tehát amikor elköszönök tőle, akkor ugye adok egy puszit, de az csak egy határozott arcrapuszi legyen, vagy mit csináljak? Jó lenne minél több hasznos tanács, és előre is köszönöm!

16/f

2011. febr. 17. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hogy sikerült??
2011. febr. 21. 21:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Ó még nem volt, jövő hónapra tolódott :(
2011. febr. 22. 19:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem jön el, lemondta, tiszta öngyi hangulatom van :(
2011. márc. 11. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Annyi baj legyen, ezen ne búsulj! :)

Soha más gondod ne legyen, mint egy meghiúsult randi!

Majd lesz másik alkalom, s lehet hogy egy másik lánnyal.

Vsz. sok randid lesz még az életben, s egy párat majd nyilván te is lemondasz különféle okokból.

Még csak az kéne, hogy mindenkivel mindig klappoljon minden! :P :)) Így elveszne azoknak az értéke, akikkel valóban ki tudsz alakítani egy jobbfajta kapcsolatot.

Sok sikert a továbbiakban, és el ne menjen a kedved! Sok csaj elájulna, ha randira hívnád, biztos vagyok benne! :)

2011. márc. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!