Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozó és félek, mit és hogyan csináljak?
A hétvégén találkozok egy lánnyal először. Ő hívott ki mert náluk lesz falunap. Attól félek hogy majd nem tudunk beszélgetni :S mert azért élőben más és hát sajnos nagyon gátlásos vagyok. És persze nem vagyok a szavak embere se.
Segítsetek ! Hogy oldjam fel a gátlásosságom ? Miről beszélgessünk? Egyéb jó tanácsokat is várok.
18f
Miről beszélgetni?Ez pofonegyszerű.
-zene
-sport
-hobbi
-állatok
-film
-baráti körről vicces sztorik
-kedvenc kaják
-család
-és még 1001 dolog
emlékszem mikor megismertem barátnőm egy percig énis zavarban voltam de rájöttem hogy őis..jót nevettünk és utánna bármiről tudtunk beszélgetni.
Ha nevettek egyet, akkor utána már jó lesz a hangulat, és nem lesz gáz, nem lesz kínos csend.:)
Valószínűleg Ő is legalább annyira zavarban lesz, mint Te, úgyhogy ha beégsz, akkor csak röhögtök rajta egy jót, és továbbléptek.:D Hisz Ő is tudja, hogy izgulsz.
Még az elején próbálj valami vicces témát felhozni, és akkor oldódik a hangulat, utána már minden jól fog menni.;) Szerintem ne tervezz előre, mert az úgysem úgy lesz, ahogy elképzeled. Biztos lesznek ott dolgok, amiket kibeszélhettek. Bármiről beszélgethettek. Ha biztosra akarsz menni, akkor hozz fel egy témát msn-en, hogy legalább egy téma adott legyen már. Pl. rajzold le az egyik fényképéről, és mondd neki msnen, hogyha gondolja, akkor elviszed megmutatni. Vagy ha van tetkód, akkor mondd neki, hogy van. Majd kiváncsiskodni fog, hogy milyen, és mondhatod rá, hogy majd meglátja a talin. Vagy találj ki valami ilyesmit.:) Ezzel meg lesz az első téma. Belemelegedtek a beszélgetésbe, és ezután már nem lesz olyan nehéz. Próbáld élvezni.;)
Véletlenül nem Érsekcsanádra hívtak meg falunapra?:D
Akárhol is vagytok nézzétek meg a programokat és beszélgessetek arról ha nincs más beszédtéma.
A kulcsszó,és kezdőtéma máris lehet a falunap :-)
Sok a látnivaló,rögtön tudtok az ottani dolgokról beszélgetni.
A barátommal mi neten ismerkedtünk össze,és sok hónapnyi msn-beszélgetés után találkoztunk személyesen is.
Izgultam én is,de amint megláttam,hogy ott áll a járdán és vár engem,kiült a mosoly az arcomra..Megöleltem,hangosan köszöntem neki,és adtam eg puszit :-P
Később mondta,hogy nagyon meglepődött a közvetlenségen.Mesélte,hogy ő is izgult,de aztán kezdett feloldódni a hangulata és a gátlásossága :-)
Mindenki izgul,aggódik,hogy nem tud miről beszélni és hogy nem felel meg a másiknak.
Te is izgulsz,de ő is ugyanúgy félhet.
De jóóó lesz,nagyon jóóóó :-P
Szia!
"Ő hívott ki..."
Hmmm akkor páncélt, pajzsot fel, kardod elő és FIGHT
boccs de ezt nem tudtam kihagyni :)
am komolyan: átérzem a helyzeted, én is ilyen fiú vagyok, csak 1el fiatalabb. Beszélgetni mindenről lehet, néha azért süss el pár olyan hülyeséget mint amit én írtam ^^ ha nevettek akkor már nyert ügyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!