Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozó, mit tegyek? Hogyan mondjam el?
Szeretném megkérdezni a férfiakat és a nőket egyaránt , hogy milyen tanácsot ajánlanak ebben az esetben:
Holnap fogok találkozni egy lánnyal akibe úgy érzem beleszerettem és úgy nézz ki ő is hasonlókat érez irántam.
De a találkozás első perceiben csak nem rohanhatom le ilyen kijelentéssel. Ezért szeretnék tőletek tanácsot kérni , hogy milyen témával kezdjem a társalgást az első 5 -10 percben. Meg milyen környezetben a legmegfelelőbb szerelmet vallani ?
előre is köszönöm a segítséget :)
Első alkalommal ne mondd el, mert ha megteszed, búcsút is mondhatsz a lánynak. Ezt komolyan mondom. Akármit is érez, ha ilyen könnyen adod magad, dobni fog a francba.
Beszélgessetek, ismerkedjetek, viselkedj vele úgy, mintha egy jó ismerősöd lenne, legyél határozott, találj ki jó programokat.
Ha most nem mondasz neki semmit, de a kapcsolatnak van jövője, úgyis meg fog várni, és bőven elég lesz, később neki elmondani mit érzel. Mondjuk 1 hónap múlva.
Igen,lehet fellángolás,ahogy a pasiknál is. :) Találkozzatok,üljetek be valahova inni vagy enni és beszélgessetek.De ne teperd le egyből vele,hogy szereted,mert megrémül és azt mondja,hogy Ő nem érez semmit,még akkor is,ha ez nincs így.Később megbánja,de nem fog utánad menni,hogy nem így gondolta.Érezzétek jól magatokat,menjetek sétálni a városba stb.3-4 ilyen találkozó után(nem 5-10 perces találkozó :) ) mondhatod,hogy talán kicsit jobban megkedvelted mint egy barátot,aztán majd a helyzet adja,hogy mit is mondj :)
18L
Szerintem is töltsetek 1 kicsit több időt együtt! Lesz még alkalmad elmondani, mennyire szereted.
Elsőre kérdezd meg, hogy van, mit csinált aznap, mit tanul, dolgozik-e. Csak ilyen általános dolgokkal kezdj, aztán szép lassan belemerültök az ismerkedésbe!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!