Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben, esetleg ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? (többi lent)
Nyáron összebarátkoztam egy lánnyal.Eléggé bele volt esve egy srácba(15éves)..és néha engem kért meg rá hogy mondjam el a srácnak mi van vele...stb.
Amiről én nemtudtam hogy a csajszika.. hazudott nekem igen sokszor...pls.kórházba került,de persze mivel megkért hogy számoljak be a srácnak arról hogyő milyen beteg meg hogy kórházba van.Megtettem.Megjegyzem nagyon jó barátnő(nek tűnt).
Teltek a hónapok december felé mikor a 4-ik;5-ik kórházi esetet számoltam be a srácnak..úgymond 'kitört belőle minden' elkezdte mesélni hogy a csaj mindig pletykál róla hogy ők smároltak meg pont miatta fogja megszakítani az 1 éves kapcsolatát.(volt barátnője a srácnak).Teltek a hónapok a csaj ÁLLÍTÓLAG leszállt a srácról....én viszont egyre többet beszéltem a fiúval..és eléggé jól elvoltunk, kezdett egyre jobban megtetszeni...viszont még kapcsolatba volt úgyhogy kénytelen voltam lemondani róla...vagyishogy...majdnem sikerült is..csak mikor január elején meghallotam hogy szakított barátnőjével...valahogy megint beleszerettem.Azóta valahogy félek ráírni msn-en is félek vele beszélni..remeg a kezem akárhányszor ráírnék...stb..Hozzá akarom tenni kb. 35 Km táv van kettőnk között...:/
Tudom már rosszul hallatszódik hogy 'távkapcsolat'..de..
Ti ebben a helyzetben mit tennétek?(nem aszt kérdezem mi a helyes szerinetetek)
Próbáljam elfelejteni?
Esetleg beszéljek vele,mondjam el neki?
L/14
semmi okod nincs rá, hogy ne írj rá. ha jól elvagy vele. nem kellett volna ilyen hosszan ("ádámtól és évától" kezdeni a sztorit) mert az a lány, akiről írtál, nem igazán érdekes a történetben. nem áll hozzád olyan közel, és nem is érdemelné meg hogy tekintettel legyél rá. a fiú meg hát, most 35 kilóméter na és ? ha valóban érdekel.
bár 14 éves korban azért érdekes problémák merülnek fel, ami nem feltétlen jó, de hát ilyen a világ. nyugodtan írj a gyereknek :) semmit sem veszíthetsz
Elsőnek:Hát talán megkéne tényleg próbálni...csak..eléggé parázós vagyok akár feljön msn-re vagy bármi..remegek..és lefagyok.
Másodiknak:Sajnos ilyen.:'DDDD
köszi a kommikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!