Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya vagy átlagos lányok könnyebben találnak rendes fiút?
Sziasztok!
Valaki írta az első kommentelők közül, hogy minden második lánynak a pénz a fontos. Kérlek, vannak kivételek. Én is ilyen vagyok, sőőt, abban is hiszek, hogy a lélek a fontos, a külsőség mellékes. Fontos, persze, hogy vonzódjak hozzá, de a lélek a fontos. Képletesen fogalmazva, mit érek egy szép almával, ha rothadt a belseje.
Ez a pénz dolog... Valahol örülök, hogy a barátom nem milliomos. Nem érdekelt soha a pénz. Szóval vannak kivételek, és biztos vagyok, hogy nem csak én gondolom így.
A kérdésre válaszolva, vannak olyan lányok, akik azt hiszik átlagosak, nem szépek, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem főleg a kisugárzáson. Az is nagyon elrémisztheti a fiúkat.
Amiket ecseteltek a többiek, hogy a lányok nem rendes fiút hanem jóképűt keresnek.Hát erre én csak annyit tudnék mondani , hogy :
A külső megfog a belső megtart:SS,remélem értitek:)
egyébként most csúnyán fog hangzani,de ha az úgy mond "csúnya lányok" taktikáznak..vagy bealázkodnak akkor ők lesznek a befutók://
Nagyon sok barátom mondja,hogy szép lány vagyok...de még sincs barátom már egy jó ideje..
Egy rendes lány nem úgy talál fiút,hogy magamutogató:))
egy vélemény 14/L:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!