Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik (174 cm alattiak)! Tényleg hátrányban vagytok a lányoknál a párkeresésben?
öcsikém (16) 172,5 és volt már 175 centis barátnője.
21/L
13:37 vagyok...
Még annyit hozzátennék, hogy nagyon kevés a 160 alatti arányos lány. Hiába ez az esetem, a legtöbbnek rosszak az arányai. Ez további hátrány. Viszont tegnap este találkoztam egy saccra 150-153 magas lánnyal... Tökéletes volt! Pedig azt gondoltam, ez már nekem is alacsony.
Hát, ha egy 170 centi magas srác 180 centi magas lánynál próbálkozik, igen, hátrányban lesz.
Én konkrétan 156 centi magas lány vagyok (és nem érzem magam aránytalannak, mivel rendszeresen sportolok, és ez szépen arányosra formálja az ember lányát =)), így nekem sose okozott fennakadást egy 160 centis fiú, bár be kell valljam, nekem is nagyrészt magasabb párjaim vannak, de nem azért, mert nem jönnek be az alacsonyabb pasik, csak így alakult. Viszont bnőim nem tudnák elképzelni magukat alacsonyabb sráccal. Úgyhogy jó tanács: lehetőség szerint alacsonyabb lányokra csorgassa egy alacsony srác a nyálát, mert átlagba nagyobb az esélye. Bár mindenre lehet ellenpéldát találni =)
Én 171 cm magas férfi vagyok, nem is volt eddig egy barátnőm sem. persze, nem biztos, hogy csak ez számított, de én úgy érzem, hogy hátrányban vagyok emiatt.
Sajnos nekem ez jutott, nem tudok ellene tenni.
172 cm magas vagyok
Soha nem volt emiatt problémám!
38/F
arányosság:
A lábad nem lesz hosszabb a sporttól! A testrészek, tehát a csontozat arányaira gondoltam.
önbizalom:
Netes társkeresésnél semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!