Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap-vallomás?
Nálam egy évvel idősebb lányt elkezdtem tanítani gitározni....2éve ismerjük egymást,jókat tudunk beszélgetni,és nekem az utóbbi időkben(amióta gitározni tanítom) nagyon megkedveltem,de nem merem elmondani neki. :/
Hétfőn lenne a köv. gitáróra..szerintetek ha veszek neki egy tábla csokit,és "vallok" sztetek nem esnék pofára? :/
Ő 17 én 16.
bocsi, csak szólok, hogy ez a jel: ^^ csajos, tinilányok használják!
Amúgy szerintem jó ötlet, hajrá!!! ;)
Sosem tudhatod, hogy pofára esik-e vagy sem. Csak hogy a realitás talaján maradjunk: lehet, hogy azért érdeklődik felőled, mert örül neki, hogy gitározni tanítod és szeretné "meghálálni" :)
Egyébként én még azt is el tudnám képzelni, hogy gitározol neki valami szépet és utána mondott el, hogy mennyire megkedvelted és örülsz, hogy jobban megismertétek egymást:)
Sok sikert!
15/L
Hát báttya, nem akarlak elkeseríteni, de ezek nem jelek. De ettől függetlenül még összejöhet a dolog. Sok szerencsét! :)
16/F
"Kedves Kérdező!
Én a lány helyében kinevetnélek!
Sok sikert!"
Hát ez nagyon kedves volt, már nem is csodálom, hogy nem szeretnek téged itt.
Amúgy kérdező, ne vegyél neki semmit, csak mondd el. :)
Engem nem akarsz gitározni tanítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!