Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a dokim konkrétan rákérdez, hogy van-e partnerem, csak jófejeskedik, vagy puhatolózik?
Köszi, utolsó, a korrekt választ! :)
Hát nekem megvan a saját gondolatom, igazából csak közvéleményt akartam kutatni. De igazad van, túl hosszú az egész sztori, hogy itt elmeséljem, a tiszta képhez pedig ismerni kéne azt is.
Igazából a pár ember, akinek ezt elmeséltem, mind lelkesedett, hogy végre A-ból B-be jutunk a régóta tartó évődésünkből, csak egy ember volt, aki ellendrukker.
És igazából a nők életkortól függetlenül a pasiügyeket mindig kitárgyalják részletesen :) 30 vagyok amúgy
Magánba járok hozzá. Általában kedélyesen csevegünk, és ezt a vizsgálat alatt is folytatjuk- a kezével vizsgál, nem a szájával. Mivel nem vagyok zavarban, nem okoz gondot bármi magán jellegű dologról beszélgetni vele a vizsgálat alatt.
A kórház, ahol dolgozik, nyilvános, bárki bemehet. Én is bementem, és véletlenül összetalálkoztunk a folyosón. Mivel fél éve nem találkoztunk, beszédbe elegyedtünk. Mi ezen olyan zavaros?
-.-, több mint fél éve szerelmes Beléd, de fél évig nem beszéltetek?
amúgy ha fizetsz a kezelésért, nem csak a magánnőgyógyász, de a magánfogorvos és társaik is kinyalják az üleped... ez a két olyan doki típus, akiknél nagyon fontos a bizalom, így mondjuk egy magán bőrgyógyász nem fog olyan közel kerülni hozzád talpnyalogatás közben mint a fentebb említett két típus, de azt el kell mondjam, h jobb esetben a horribilis összegek mellé királyi bánásmód jár...
de oké, igazad van, még kicsi vagyok ehhez, kérd meg a kezét ;) csak Rád vár, csak fél konkrétabban bevallani
Azért a szerelmes belém túlzás :D
Persze hogy fél éve nem találkoztunk, normális esetben az ember lánya évente találkozik a nőgyógyászával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!