Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a dokim konkrétan rákérdez, hogy van-e partnerem, csak jófejeskedik, vagy puhatolózik?
Igen, az. Nem vagyok már tini, szóval nem fogok a doktor bácsiba belezuhanni :)
Nála szültem. azt is tudja, hogy nemrég elváltam.
Szia!
Bocsi, ez rutinkérdés. A vizsgálat miatt fontos, mindenkitől megkérdezik. Azzal tisztában volt, hogy nem vagy szűz, de egy új partnerrel ha megfelelően is védekeztek akkor is elkaphatsz valamit, akármennyire is makk egészségesek vagytok mindketten, ez a hüvelyflóra miatt van. Tudnia kell az együttlétek panaszmentesek-e stb. Szóval ez nem puhatolózás.
Nem olyan volt a szitu. Jártam már én is eleget nőgyógyásznál, hogy tudjam, mikor helyénvaló és rutinszerű ez a kérdés :)
Nem vizsgálatkor kérdezte és nem a rendelőben. Egyébként már voltak máskor is elejtett megjegyzései, ebből gondoltam, hogy hátha most konkrétabbat akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!