Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az sok fiúval, hogy a lányok egy ideig akarnak
tőlük valamit aztán meg leszarják?
21/29 A kérdező kommentje:
Hát eddig azt hittem kezdem érteni a lányokat, de az utóbbi időben megint minden összezavarodott.
Azért mert nem a tinilányok éretlen gyerekes viselkedéséről kéne megítélni a női nemet mi sem a kamaszfiúk viselkedéséről ítéljük meg a férfi nemet.Nemtudom miért kell a tizenéves gyerekagyú p.i.csák viselkedéséről ítélni egy nemet nekik is fel kell nőni agyilag mit a kamaszfiúknak akik úgyszintén nem jobbak náluk csak náluk egyértelmű mindenki azt mondja majd felnő meg nem mindenki ilyen a lányoknál ez miért is nem egyértelmű?Könyörgöm mit vártok a kamaszkori társadalom alapjai:menő,ciki,átlagos.A lányok is azért ilyenek mert vhol felvágnak h ne legyenek cikisek ezért olyat kerersnek aki szintén felvág mint pl:a bunkó fiú.A kamaszlányok között is van olyan réteg akinek igenis nem kell a bunkó fiú mert én pl pont azért utasítottam vissza 2 fiút mert bunkók voltak és túl messzire mentek.Csak sok olyan van akinek tényleg ez kell de az agyilag még nem nőtt fel.Az h akkor rád se néztek az azért van mert a normális lány ált. nem kezdeményez mert félénk.Most meg csak a tökjó csajod is meg a többi is azért környékezett meg mert elhitetted velük h te vagy a menő gyerek.De így nem lesz értelmes norm. önbecsüléssel nem csak kamaszkori hülyeséggel rendelkező barátnőd.A másik meg h nem értem miért kell mentegetni a bunkó fiúkat h ezért lett bunkó mert a kamaszlányokat is a társadalom teszi ilyenné akkor miért csak ők a rosszak.Titeket menteggessenek őket ne akkor meg vagy te is ugyanolyan hibás vagy h hagytad magad a társadalom által befolyásolni és bunkó lettél ja h ez kell miért szted a társadalom nekik nem azt súgja h nekik ez kell mi?Csak a nő a hibás persze ha tinként befolyásolható a férfi nem mi az majd felnő nem ítélnek el egy nemet miatta.Manapság márha néha összekócolódik egy lány haja+nincs rajta smink meg ehhez farmerba jár megmondják h igénytelen meg a nem menő a pasija akkor ő is kretén mert a tinik felfogása ilyen és lehet pl.csinos meg szép az arca akkor is mert nem menő.Ti sem vagytok jobbak mint ők mert képsek voltatok rá h bunkók legyetek csak mert azt láttátok ez kell ők is azt látkák ez kell a r.o.h.a.d.t.médiát kéne okolni emiatt De legyetek csak bunkók nyugodtan soktinilány van olyan ostoba h ez kell neki majd felnőssz és ha benő a fejed lágya lesz értelmes barátnőd is.Ha nem és bunkó maradsz rádöbbensz h ez csak a még értelen fiatal lányokra jellemző mert akkor már senkinek sem kell majd a bunkó pasi.DE legyen már agyatok ezek nem a nők hanem a tinilányok nagy része énis tini vagyok de mivel én már megjártam a népszerűtlenség útját is ezért csak 2 menő de bunkó srácot utasítottam vissza mert parasztok voltak velem van olyan is mint én.Csak mi nem kezdeményezünk meg minket leszarnak magasról mert nem vagyunk nőcisek ezért nem vesz észre senki azt ne várd h egy szexy menő lányt ne érdekeljen a menőség és ne a F.aszagyerek kelljen neki.SZAL A LÉNYEG:LEHETSZ BUNKÓ LESZ SOK CSAJOD DE EGYIK SEM LESZ ÉRTELMES AZ IS BIZTOS.EGY EGYSZERŰBB LÁNYNÁL AKI SZTEM NEKED NEM IS KÉNE NE BUNKÓSÁGGAL PRÓBÁLKOZZ MERT ÖSSZETÖRÖD ENGEM IS MEGALÁZOTT ROHADTUL AZ OSZTÁLY ELÖTT AZ A FIÚ UTÁN MEG VÁRTA H JÁRJAK VELE?!szánalom azért ne vidd túlzásba és ne a tiniről ítélj nőt mert az még nem nő az gyerek akkor is ha már testileg nem az de mindenkinek nehéz felnőni sokan még 20on évesen is hülyék.DE a nőkre ez nem igaz a fiatal értetlen lányokra igaz.DE hidd el ti is vagytok ugyanolyan értetlenek csak másban könnyebb látni a hibát.
2011. febr. 12. 12:07
Kérdező ezt nem neked szántam hanem az egyik válaszadónak de am megvan tán benne a válasz is
2011. febr. 12. 12:37
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:07
Neki tök igaza van.
2011. febr. 12. 13:04
25/29 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tiszta, hogy mért menő, ha valaki bunkó. :O
Nah ezt valahogy én sem értem halál komolyan de utálom ezt ne legyél bunkó így nem fogod csak a p.i.csákat bevonzani aki meg értelmes azt megbántod.Vagy inkább a p.i.csák mint a magány?
2011. febr. 12. 13:54
Ez nem hiszem h menő sztem megváltozhatott rajtad vmi helyesebb lettél stb.
2011. febr. 12. 13:56
Hát inkább a magány, mint a pics.ák. Egyedül lenni nem egyenlő a magánnyal...
Egyébként nem kell a lányokkal bunkónak lenni. Csak a bunkók mernek kezdeményezni. És a nő is lehet bunkó simán.
De köztünk pasik közt is van olyan, hogy egy sexyn öltöző lánytól teljesen elájulunk, a nő meg azt mondja rá, hogy egy hülye kur.va. Mindenki más.
2011. febr. 12. 14:25
Mi az a valami? A bizsergés. Ha elkezdek beszélgetni valakivel, érzem hogy meg van-e az a bizonyos bizsergés, vagy nincs. Kell, különben unalmas lenne.
A másik, hogy ha elkezdek valakivel beszélgetni, meg jól érzem magam vele, az nem jelenti rögtön azt, hogy én karok is tőle valamit. Lehet hogy csak szimplán barátként tekintek rá.
18/l
2011. febr. 12. 14:45
Kapcsolódó kérdések: