Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak a nők ismerkedni velem? Mit tegyek?
Alacsony vagy, és rohadt, de rohadt unalmas, ennyi.
Bár nem vótam soha nő...
-ReapeR-25/F
Jaj,de kis cuncimókus fiúcska van a láthatáron!
Esetleg megadod a telószámodat kicsifiú?
SP voltam,sziasztok!
Szia! Szerintem is a magasságod a baj. A nők átlagmagassága 170 körül van.
Próbálkozz alacsony nőknél.
Az pedig baromság,hogy magabiztos=bunkó. A magabiztosság egész mást jelent. Sajnálom azt a sikertelen embert, aki már képtelen másra fogni a problémáit.
Semmi baj sincs a magasságoddal. Fogadd el hogy ennyi vagy, mert ezen nem tudsz változtatni (max műtét - ha létezik, nem tudom - pár millióért)
Én szívesen elcserélném veled a 191cm magasságomat a tiedre, legalább magasságilag 1 szinten lennék a barátnőmmel aki 164cm :) Nem mintha zavarna egyikünket is az a pár cm difi.
Próbálj meg hozzád passzoló lányokkal ismerkedni. Társkeresőn meg a legtöbb csaj egóépítésből van fent, hogy legyen min illetve kin röhögni a suliban/munkahelyén. Szóval neten a kiküldött levél menyisége a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!