Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti gáznak tartjátok ha egy fiatal srác nála jóval idősebb nővel jár?
Figyelt kérdés
A válaszolók korára is kíváncsi vok! :)2011. febr. 9. 22:05
1/12 anonim válasza:
Relatív, hogy mi jóval idősebb...
Amúgy nem. Felőlem mindenki azt csinál, amit akar, azzal, akivel akar. Kor nincs.
2/12 anonim válasza:
Hat legalabbis nem nagyon ertem, mi a baj a fiuval?
1 anyakomlexus?
2 annyira bena, hogy a korabeliek nem allnak le vele?
3/12 anonim válasza:
Anyakomplexus?király!Ha boldogok vagytok semmi se számit!!!!
A magány és boldogtalanság,már sok rosszat szűlt a világra!
Relatív kinek mi a normális!
Áldásom rátok...
4/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló:ha pl. egy 20 éves srác egy 30-40 év közötti bombázót letud venni a lábáról az sztem nem éppen bénaság. :D
2011. febr. 9. 22:31
6/12 anonim válasza:
2. vok
20-30 meg nem olyan horribilis korkulonbseg (csak feltuno az emlitett korosztalynal)
En olyasmire gondoltam, mint 25 eves fiu 45 eves no, na abba gondoljatok mar azert bele!
7/12 anonim válasza:
nem, inkább a csajnak gáz :D a srác meg király :D
21/L (én ezért nem járnék fiatalabbal :P)
8/12 Fke válasza:
én azt tartom gáznak, hogy itt próbálod legyeztetni az egód.
9/12 anonim válasza:
22:51
A csajnak sem gáz. A csaj csak örülhet.
(Te viszont csak irigykedsz :) .)
10/12 anonim válasza:
én nem tartom gáznak ha pár évvel fiatalabb a srác,mivel nálunk is ez a helyzet,én 26.5,a pasi pedig 21.de ez a korkülömbség már egy kicsit gáz amit írtál.de ha neked ez jó akkor ne érdekeljen mások vélemények.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!