Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek az első találkozón?
Holnap suli után találkozom egy sráccal akivel életembe először találkozom . Nem tudom hogyan viselkedjem ? Hogyan szólítsam meg ? miket kérdezek tőle ? milyen legyek ?
Öltözékem ilyen lesz : Csőfarmer lapos barna tornacipő,lila garbó rajta egy farmer mellény egy barna bőrdzseki és leopárdos táska nagy karika köves fülbevaló hajam kivasalva.
Smink : Alapozó,bronzosító,szemceruza szempilla spirál szájfény .
Mi a véleményetek erről az egészről ? Köszönöm előre is a válaszokat pontozok érte ! : )
Egy ilyen találkozón a legfontosabb, hogy legyél közvetlen, beszédes stb... a külső szerintem rendbe van :) nah majd írd ki mi volt, sok sikert :D
16/f
Beszélj sokat, de ne feleslegesen :)
Én nem szeretek beszélni, ezért nagyon örülök, ha egy lány sokat beszél, mert akkor nekem nem kell :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!