Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viselkedjek az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek az első randin?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki iwiwről vett fel msnre, és nagyon jóban vagyunk, de még nem találkoztunk. Mindent tudunk már egymásról, ezért fogalmam sincs hogy viselkedjek majd, ha esetleg találkoznánk. Mit csináljunk? Én kérdezősködjek? Miről? Engedjem a csókot?

Előre is köszönöm :)

ő 21F én 16L

2010. aug. 29. 23:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

még1 16éves csak aki 20éve feletti "érett" férfival.. minek is beszélek.. :D

nem hiszem, hogy mindent tudtok amugy egymásról, nyugodtan kérdezd meg, hogy van-e vmi olyan dolog, amit nem tudsz róla, gyermekkorárol vmi, kisiskolás korában mit csinált, sport etc. :)

2010. aug. 29. 23:09
 2/20 A kérdező kommentje:

Miért baj az, ha én 16 vagyok, ő meg 21?:)

Amúgy köszönöm a választ.

2010. aug. 29. 23:12
 3/20 anonim ***** válasza:

jajj hát tudod.. féltékenykedek:D

korombeli lányok mind a 20+ -os férfiakra buknak :D

2010. aug. 29. 23:14
 4/20 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj én 15évesen jöttem össze egy 20éves sráccal és iszonyat jol megvoltunk 3évig az én hüyleségem miatt lett vége de ez más téma...vágj bele és add önmagad a lényeg ;) nem kell komolynak lenned ha nem avgy az az én abrátom pont azt szerette h kis szeleburdi meg vicces éeltvidám csaj voltam
2010. aug. 29. 23:14
 5/20 anonim ***** válasza:

Fürödj meg

punci, láb, hónalj leborotvál

ne bögfögj

ne fingjál

ne beszélj vagy kérdezz idiótaságokat

Ne fogazz majd

2010. aug. 29. 23:15
 6/20 A kérdező kommentje:

Van nevem igen: az előző barátom 17 volt pl. Csak be kell bizonyítani, hogy te is vagy annyira értelmes mint egy huszonéves.

Toszó: igazán hasznos tanácsok voltak, köszi :DDDD

2010. aug. 29. 23:18
 7/20 anonim ***** válasza:
vannak sok huszonévesek akiknek az értelmi szintje egy 14évesével egyenlő, mégis azok is ilyen "szerencsések" ^^
2010. aug. 29. 23:21
 8/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen betűvel kezdődik a keresztneved? ;)
2010. aug. 29. 23:30
 9/20 A kérdező kommentje:

L

Miért?:D

2010. aug. 30. 00:00
 10/20 R3al ***** válasza:
Nem azért de ezért nincs most csajom, mert ő is csak 5 évvel idősebb srác mellett voksolt... no igen mai világ ... mondjuk ha neoncsövet fog illeszteni a tokodba akkor az már pedofília tudtommal :D
2010. aug. 30. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!