Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viselkedjek az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek az első randin?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki iwiwről vett fel msnre, és nagyon jóban vagyunk, de még nem találkoztunk. Mindent tudunk már egymásról, ezért fogalmam sincs hogy viselkedjek majd, ha esetleg találkoznánk. Mit csináljunk? Én kérdezősködjek? Miről? Engedjem a csókot?

Előre is köszönöm :)

ő 21F én 16L

2010. aug. 29. 23:06
1 2
 11/20 R3al ***** válasza:
A nők korábban érnek... de a férfiak okosabbak, a 18 éven aluli időszak azért gyerek kor, mert ilyenkor még más köt le, 21 éves csávónak is lehetne annyi esze hogy MELÓZIK, legalább ahelyett hogy TANULNA mert 21 évesen nem 16 éves csajokat kéne hajkurászni... 24 éves koráig igazán tanulhatna hogy legyen állása, így nem lesz valami jó fizetése... gondolom otthon anyuka meg apuka nem tudja hogy 21 éves a kanocska ;) jobb is...
2010. aug. 30. 00:36
 12/20 A kérdező kommentje:

Hm, nem gondoltam volna hogy így le leszünk szólva. De, a szüleim tudják, hogy 21 éves és semmi bajuk vele.

Amúgy ez az 5év szerintem nem olyan sok és jól megértjük egymást. Hát akkor miért ne?:)

2010. aug. 30. 03:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Antifacist majdnem idézve: Úgy, mint a másodikon XD
2010. aug. 30. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

L

Miért?:D"

Csak azért kérdeztem, mert egy hasonló szituációban vagyok én is, csak itt én vagyok a fiú ;)

De nem stimmel a neved, így nem lehetsz Te az adott lány ;)

2010. aug. 30. 19:27
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Játsszd meg magadat, egyetek egyet majd k*rjatok!

Tuti siker:D

2010. aug. 31. 23:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Bárcsak 16 évesen korombeliekkel jártam volna..

de már nem lehet visszacsinálni

Amíg az ember fiatal, nem is tudja hogy visszasírja majd.

Neked meg azt mondom, hogy ha van valami vonzalom köztetek akkor tudtok miről beszélgetni, csak ne fojtsd belé a szót. Ha nem vonz, ne hagyd hogy megcsókoljon.

Sok szerencsét!

24/L

2010. aug. 31. 23:58
 17/20 anonim ***** válasza:
első válaszoló: nyugi én nem! nekem nem kellenek az öreg faxok! 15/L
2010. szept. 1. 00:03
 18/20 A kérdező kommentje:

24L: köszönöm a választ(:

15L: hát, a 21 nem mondható öregnek ;D

2010. szept. 1. 00:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a korkülönbséget nem csak a születési időpontok mutatják meg, inkább azt kell figyelembe venni, hogy ki mennyire érett.

Első randi? Próbálj meg szerintem a lehető legtermészetesebb lenni. Már beszéltetek, ismerkedtetek, tehát próbáljátok meg ott folytatni ahol msnen abbahagytátok utoljára, csak most élőben. Hidd el, jó lesz ha ellazultok és csevegtek.

Persze nem lesz könnyű, de szerintem az msnezéseket magatok mögött tudva, még mindig könnyebb a helyzet.

Ha komoly kapcsolatot szeretnél, márpedig nekem úgy tűnik, akkor a természetesség a legjobb megoldás.

24/L

2010. szept. 1. 01:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Legyél kedves, vicces és mosolyogj sokat. Legyél normálisan feloltozve, legyél vonzó, de mégsem kihívó, nem kell a miniszoknya meg a mély kivágás. A csókot csak akkor engedd ha tényleg tetszik a srác, de szerintem az elso randin még nem kotelezo akkor sem.

A lényeg, hogy jól szórakozzatok, ezzel nem ronthatsz el semmit. Nekem még nem volt randim, ami után ne akartak volna osszejonni velem, pedig néha tényleg mindenféle hulyeséget osszehordtam.

PM

22/L

2010. szept. 1. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!