Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/L Valaki segít nekem? Priviben írok címet.
Pénteken voltam sétálni egy sráccal csak sajnos nem egyedül voltam vele volt egy másik csaj is és hát úgyérzem muszáj valakinek elmesélnem legjobb barátnőmnek nemtudom mert telon nemérem el msnen meg nincs fent és feltétlenül elakarom mesélni valakinek és kiváncsi vagyok más véleményére is.
valaki?? :)
hát erre van a gyk kezd el XD nekem be telt a 14 l keretem :D elég nekem 1 :D
19F
mert msnen nem ugyan annyi ?:D
19F
de igazából ugyan annyi :DDD
najó akkor leirom ide nah :D
Igazából a másik lány hívta el és aztmondta a lánynak hogy ő nélkülem nemjön sehova (mármint a srác) és ekkor mondta a lány hogy jó rendben. Igy megbeszéltük hogy megyünk. De mondta a srác hogy mi találkozzunk már hamarabb. Jó mondom okés találkozzunk. Találkoztunk hamarabb és végig röhögtük az egészet jó aztán elmentünk a megbeszélt helyre ahol otvolt a lány is. Igazából egész végig egymással beszélgettünk a másik lány nemtudott semmit sem hozzászólni mert mi beszélgettünk végig meg hülyültünk egymást piszkáltuk :DD Akkor utána vártuk a harmadik lányt és egymással szemben álltunk és néztük egymást. Tökre furcsa volt már :pp Olyan érzésem volt mintha a másik lány ott se lennne :D (mondjuk lehet azért mert háttal áltam neki) Akkor jött a harmadik lány akiről azt tudni hogy én volt osztálytásam most a srác osztálytársa és végig piszkált. A srác elkezdte ütögetni az arcomat mondta a lány hogy ennél azis jobb lenne ha lesmárolnád. Erre mind2en megáltunk és csak hápogtunk aztán megdopáltuk hóval. :D Hát ha valakinek valami kérdése van még mert lehet hagytam ki apróságokat.
meg utána beszélgettünk és babámnak nevezett X'DDxD
igazából nagyon jóban vagyunk és mindent megosztunk egymással. Nemtudom hogy ez már barátság vagy azon már túlléptünk. Meg 2× is mondta hogy szeret csak éppen nemtudom hogy gondolta :P
kérdés?:D vélemény? :D
nem kérdés, hogy bejössz-e neki :)
szerintem beszéljetek erről, vagy 'randizzatok' sokat, és majd csak összejöttök.
de 3. személyt ne vigyetek, szegénynek tök rossz lehetett
17/L
hát azt mondta lesz még folytatás :D
tudom, hogy rossz volt neki de igazából ő akarta ezt az egészet :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!