Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mi legyen. Segít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi legyen. Segít valaki?

Figyelt kérdés
Suliba menet és hazafele jövet mindig elmegyek egy nyitot parkoló mellett,ahol egy nagyon helyes srác dolgozik...Egyszer-kétszer ott vártam a barátnőmre(direkt ott,hogy lássam) és kijött kicsit beszélgetni(persze csak amikor éppen nem volt olyan,aki parkolni akart).Olyan aranyos és nagyon tetszik...most pénteken én áltam meg vele beszélgetni kicsit,mert láttam,hogy a kapun kívül van...de egy kis idő után mondtam hogy sietek...kicsit szomorú volt...legalábbis én annak láttam ...mindig olyan boldog vagyok,miután beszélünk...na jó ez nem gyakori,de akkor is... nem tudom,hogy mi legyen a következő lépés...zavarni nem akarom a munkájában...de nagyon rámenősnek sem akarok tűnni...segítsetek légyszi!! :)
2011. ápr. 17. 17:08
 1/5 A kérdező kommentje:
nagyon nyitott volt...és annyi mindenről tudtunk volna beszélni,de olyan zavarban voltam,hogy azt mondtam,hogy sietek...félek,hogy ezzel azt üzentem neki,hogy nem tetszik vagy ilyesmi
2011. ápr. 17. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát...egy parkolóban dolgozik... nem valami jó préda, de menny hozzá máskor is beszélgetni legyél kedves mosolyogj és majd ő lép ha látja rajtad hogy odáig vagy érte.
2011. ápr. 17. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:

jah csak az a baj,hogy szerintem az túl rámenős lenne,ha bemennék...(a kapu előtt beszélgettünk eddig)

meg azt sem akarom,ha azt mondaná h zavarom a munkában...:(

2011. ápr. 17. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha beszélgettek, valahogyan hozd szóba, hogy te most éppen szingli vagy, és nem találsz partnert erre-arra. Szóval bátrabban. A válaszokból következtethetsz, meg talán ............
2011. ápr. 17. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:

meg talán?....

de nem akarom egyikünket sem kínos helyzetbe hozni

meg azt sem tudom,hogy van-e barátnője

2011. ápr. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!