Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira gáz vagyok, randin meg se tudok szólalni, mit tegyek ez ellen?
már 3 randin vagyok túl,de végig a srác dumál,én meg? kussolok,le vagyok fagyva,még magamról is csak sablon dumát tudok beszélni.
az egy dolog hogy a csávó teljesen idiótának néz,de az hogy végig így randizzak az nagyon gáz :D
mit tegyek?miről beszéljek?áááá help 17L (komoly kapcsolatom nem volt)
Szia!
Nézzkörül,beszélj az emberekről,hogy milyen volt a napod,hogy miket szeretsz csinálni,vicces élményekről ami megesett veled,mesélj,kérdezz ilyesmiről
milyen volt a napod?
mit csináltál/mit fogsz csinálni ma/hétvégén?
sportolsz valamit?
hova jársz bulizni?
milyen állataid vannak?
kedvenc film, könyv, kaja, zene?
gyermekkori élmények
- film/könyv/színdarab/kiállítás/zene
- legemlékezetesebb pillanatok
- tulajdonságok (mit tartasz magadban a legidegesítőbbnek? szerinted mi a legnagyobb előnyöd, erényed? miben vagy igazán ügyes?)
- hobbik, akár közösek, akár az ő saját hobbija, arról biztos szívesen beszél
- állatok, háziállatok, milyen háziállatot szeretnél
- élet apró dolgai (lakás, ételek, italok, szórakozás)
- kedvenc mesefigura, egyáltalán is kedvencek.
- családi kapcsolatok (öccse, húga, bátyja, nővére, keresztapja, etc
de itt is vannak témák pl [link]
de csak add magadat,reagálj arra amit mond ne csak annyit hogy ja ok,az jó..stb.
Ez egy olyan hiba amit szinte mindenki elkövet. Szóval, ne gondolkodj, figyelj arra amit mond, s szólj közbe, kérdezz. Ha elkezdesz gondolkodni h mit is kéne mondj, akkor "lefagysz" s nem jut eszedbe semmi. S mivel "lefagytál" nem tudsz figyelni a másikra.
Ez olyan h mikor arra gondolsz hogy mire is fogsz gondolni kiürül a fejed. Remélem megértettél. ezt magam fedeztem fel. Remélem segítettem.
15/f
igyá kis piát, majd megered a nyelved.
Nálunk meg fordítva van, a csajnak be nem áll a szája...:S
ki mondta hogy rúgj be?
igyál meg egy vodka lime-ot
vagy amit szeretsz csak legyen benne tömény, kicsit feloldődsz, és máris kész.
b*szhatod ha okos vagy, ha ezt nem mutatod meg a külvilágnak senki sem hiszi el...
Gyere el velem randira! Mivel semmit sem akarsz tőlem, 5 perc alatt fel fogsz oldódni, aztán már a következő igazi randin ez az élmény segíteni fog.
A partnerednek is segíteni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!