Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok mit gondoltok, hol lehet értelmes fiúval találkozni, azt tudom már hogy nem a discokban. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:50
31/35 A kérdező kommentje:
Norb66--Kivételes vagy,mert ilyen fiatalon komoly kapcsolatot keresel.Nem mindenki azt csinálja és úgy gondolkodik mint a vele egy korban lévők,például én sem.Ugyanúgy,mint neked lányt,nekem fiút nehéz olyat találni.Sajnos ez van.
2011. febr. 1. 21:14
32/35 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is érdekelne a válasz:)
Bármerre járok, kevés normális sráccal találkozok, akikkel meg lenne az összhang. Igen, 18 vagyok, nem kell még az igazit keresnem, de egy olyan fiút találni csak nem bűn, aki megbecsül, és nem vág át mint szart a palánkon,nem?
És hová megy a világ? Nem tudom, nőként adni kell a jeleket, de szerintem a férfinek illendő kezdeményeznie. Az a bizonyos "vadász ösztön" már nincs meg?
33/35 anonim válasza:
Udvarlásra ne várj, mert nem fog udvarolni senki, ez már nem így megy, a nő nem felsőbbrendű, hogy körberajongják, neked is tenni kell ha pasit akarsz, nem várhatod a sült galambot.
34/35 anonim válasza:
Régen sem azért udvaroltak a nőnek mert az felsőbbrendű volt. Nagyon el vagy tévedve... Önszántukból udvaroltak, mert szerették volna hogy a nő az övék legyen. A mostani pasik meg csak siránkoznak, hogy így nincs barátnőm, meg úgy nincs, no meg olyanokat írnak mint te kedves utolsó. Igen, a szerepek felcserélődtek, ezért tartunk ott, ahol.
35/35 anonim válasza:
Nem cserélődtek fel a szerepek, csak a csajoknak nem tetszik, hogy nekik is tenni kell valamit a kapcsolatért, nem csak ülni a seggükön és elvárni, hogy a herceg megérkezzen a fehér lovon, ha meg eljön, akkor meg nem elég érdekes, gazdag stb.
Ti akartatok egyenjogúságot, hát most megkaptátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!