Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk és lányok mit gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok mit gondoltok, hol lehet értelmes fiúval találkozni, azt tudom már hogy nem a discokban. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:50
1 2 3 4
 11/35 Norb66 ***** válasza:

Akárhol (a diszkón kívül persze), csak meg kell látni őket. Aki normálisan öltözködik (nem trikó -20 fokban pl.), az vagy normálisan viselkedik és nem rajoskodik vagy játssza az eszét lehet hogy normális és megér egy "közelebbről" megnézést. :) Ja és a csaja is sok mindent elárul róla. Akinek p*csa "kinézetű" barátnője van, arra nem kell irigynek lenni :)

17/F

2011. febr. 1. 19:12
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

Igen, akkor a következő években az lesz a trend, hogy az egyedülálló lányok (akik komoly kapcsolatot szeretnének egy normális férfival)sorra szólongatják le a számukra szimpatikus fiúkat az utcán, bevásárlóközpontban, suliban. Gyönyörű kilátások, mert ha mi nem lépünk semmit, örökre vénlányok maradunk. Akkor most kinek is kell kapcsolat? Mert azoknak a fiúknak, akik ülnek a babérjaikon, gyanítom nem. De azt elvárják, hogy egy lány odalépjen eléjük és ismerkedést kezdeményezzen...

Ezt nem sértésnek, vagy nemek közötti forradalomkirobbantó gondolatnak szánom, csak van bennem egyfajta elkeseredettség, hogy ebben a világban senkinek nincs szüksége a szerelemre.

2011. febr. 1. 19:18
 13/35 A kérdező kommentje:

Sajnos én is ezt érzem és elkeseredett vagyok evvel kapcsolatban,mert szeretnék majd normális összetartó családot,de nehéz dolgom lesz!

Nem gondoltam volna régebben,hogy ilyen nehéz dolog egy normális férjjelöltet találni!

2011. febr. 1. 19:26
 14/35 anonim ***** válasza:
Én sem. Viszont huszonévesen már igencsak szeretnék én is tartós kapcsolatot kialakítani, amire lehet alapozni későbbi családalapítás tekintetében. De sehogysem megy. Pedig mindent kipróbáltam már, egytemen, szórakozóhelyen, munkahelyen, még társkeresőn is. Mégis mind kudarcra van ítélve más és más okból. Úgy érzem, hogy az egésznek semmi értelme. Várni nem szabad a sültgalambot, de elémenni sem lehet teljes gőzzel. Nem értem hol a hiba.
2011. febr. 1. 19:34
 15/35 anonim ***** válasza:

Net. Nekem csak ott sikerült. Máshol nem aggatják magukra, hogy kik ők, milyen az életük, de ott igen, ott tudsz válogatni, és téged is megtalálnak a hozzád hasonló gondolkodásúak. Csak egy baj van vele, hogy sokszor azért kell lemondanod normális férfiakról, mert túl nagy a távolság. Én online társkeresőkön sok olyan értékes emberrel találkoztam, hogy alig hittem a szerencsémnek - sőt, az egyiknél (én hülye) feladtam a dolgot, mert biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb kifognak rajtam a riválisok, egyszerűen nem bírtam volna felvenni a lépést velük, így inkább önként átadtam a terepet, mélyen megbántva a fiút, aki nem is értette, mi történt - pedig nekem adta az esélyt a kapcsolatra, más az idő alatt a közelébe sem járt ennek a lehetőségnek :(

"... minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető..."

2011. febr. 1. 19:43
 16/35 Norb66 ***** válasza:
100%

Azok a pasik akik elvárják hogy a lány udvaroljon nekik azokat le kell szarni. Kevés "lovag" akar ma már, de megéri rájuk várni. Én közéjük tartozom, én még én udvarolok egy lánynak és szólítom le, de szerencsére nem vagyok egyedül. Akinél ez fordítva működik az selejt, egoista kis nyomorult p*cs.

És természetes mivel az élet igazságtalan nekik vannak csajaik, és én vagyok 2 durva pofára esés után is egyedül hosszú ideje.

2011. febr. 1. 19:55
 17/35 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,majd csak lesz valami pozitív változás:-)nem görcsölök rajta tovább,ti se tegyétek!
2011. febr. 1. 19:55
 18/35 anonim ***** válasza:
Norb66-ha nekik van nőjük, neked nincs, akkor talán mégsem olyan selejtek, és benned van a hiba.:)
2011. febr. 1. 19:58
 19/35 Norb66 ***** válasza:
Meglehet :) De nem vagyok se kocka, se izomagyú, se hülye (legalábbis rossz értelemben ^^) se homokos. De az igaz hogy nem adnám oda magam akárkinek, már én is beálltam az igazit keresők közé :)
2011. febr. 1. 20:01
 20/35 Norb66 ***** válasza:
De ugyanakkor az is igaz, hogy nekem nem is olyan "nők" kellenek mint amilyen nekik van. Szóval féltékeny nem vagyok egy kicsit se, de igazságtalan :)
2011. febr. 1. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!