Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok mit gondoltok, hol lehet értelmes fiúval találkozni, azt tudom már hogy nem a discokban. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:50
21/35 anonim válasza:
17 évesen már az igazit keresed? Inkább lazulj egy kicsit, add lejjebb az igényeid, és szórakozz. Az igazit ráérsz megtalálni vagy 10 év múlva.
22/35 Norb66 válasza:
Sajnos nem, és nem is bírnám ki nélküle. Nem akarom részletezni az okokat mert nagyon off topic lenne, és nem hiszem hogy bárki kíváncsi rá, meg az önsajnálkozásomra, de nekem nem adatik meg hogy szórakozzak, vagy lányok között tobzódhassak. Nagyon-nagyon szűk réteg jön be. (nem, nem emo-sokra és hasonló agyamentekre gondoltam, hanem normális lányokra, csak belőlük kevés van)
23/35 anonim válasza:
Normális? Mi az, hogy normális? Nagyon tág fogalom. Én pl. már egy olyan nővel is beérném, aki picivel szebb az ördögnél, csak legyen valami, mert megőrülök. De ez már tényleg off.:)
24/35 Norb66 válasza:
Például nem r*banc és nem hisztizik. Nem divatp*csa. Okos, épeszű. Például :)
27/35 Fuuton válasza:
műszaki üzletek :D
én is normális vagyok, és aki tényleg normális, az otthon van, és csinál valami értelmeset.
28/35 anonim válasza:
Eszembe jutott még valami - saját körben mozgás.
Ha nincs olyan hobbid, akkor itt az ideje belevágni egybe, amire régóta vágytál. Nekem ez pl. a siklóernyőzés vagy az íjászat (hogy később lovasíjászkodhassak). Vagy kutyasuli, kutyás rendezvények. Stb. Vagy hastánc - bemutatókon tuti tudsz ismerkedni fellépés után. Szóval ki is mozdulhatsz, csak éld az életed, csináld, amit szeretsz, és tartsd nyitva a szemed. Találd meg a saját utad, közben majd jön a szerencse. :)
(Én ajánlottam a netes társkeresést.)
29/35 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,van már egy ilyesmi elképzelésem,csak sokszor kevés az időm például nemsokára ismét suli +dolgozok is,így nehézkesebb egy hobbi beiktatása.
2011. febr. 1. 21:09
30/35 kovpet válasza:
Norb66:
"nem hisztizik"
Nekrofil vagy? Mert ha nem, akkor ilyet nehéz lesz találni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!