Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek most jelek? Vagy megint bebeszélem magamnak és megint koppanok? 21/F
Az elmúlt 3 hónapban 2 lánnyal is ismerkedtem, kavartam. Mindkét esetben a lány kezdeményezte az ismerkedésünket. Az első csaj, aki legyen A: vele nagyon jól megismerkedtem, együtt utaztunk stb. Aztán a vizsgaidőszak első hetében (decemberben) megkérdeztem tőle, hogy nem lenne-e kedve találkozni velem. Ő azt írta, hogy nem ér rá mert tanul. Én ezt elutasításnak vettem. Nem is beszéltünk utána. Aztán pár napja rám írt, hogy mi újság, rég beszéltünk... és elkezdtünk beszélgetni.
A másik lány, aki legyen B: ezzel a lánnyal A koppintása után ismerkedtem meg. Vele is minden jól ment de igazából nem is nagyon tudtam, hogy mit szeretne bár a randinkat lemondta ezért ezt követően őt is jegeltem. Aztán ő is pár napja beszélgetést kezdeményezett velem újból.
A kérdésem az, hogy mégis szeretnének ezek a lányok komolyabbat velem vagy csak jó társaság vagyok a számukra? Azért nem értem, mert ha magamból indulok ki és elutasítok egy lányt, akkor én soha többet nem keresem a társaságát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!