Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek most jelek? Vagy megint bebeszélem magamnak és megint
koppanok? 21/F
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 hónapban 2 lánnyal is ismerkedtem, kavartam. Mindkét esetben a lány kezdeményezte az ismerkedésünket. Az első csaj, aki legyen A: vele nagyon jól megismerkedtem, együtt utaztunk stb. Aztán a vizsgaidőszak első hetében (decemberben) megkérdeztem tőle, hogy nem lenne-e kedve találkozni velem. Ő azt írta, hogy nem ér rá mert tanul. Én ezt elutasításnak vettem. Nem is beszéltünk utána. Aztán pár napja rám írt, hogy mi újság, rég beszéltünk... és elkezdtünk beszélgetni.
A másik lány, aki legyen B: ezzel a lánnyal A koppintása után ismerkedtem meg. Vele is minden jól ment de igazából nem is nagyon tudtam, hogy mit szeretne bár a randinkat lemondta ezért ezt követően őt is jegeltem. Aztán ő is pár napja beszélgetést kezdeményezett velem újból.
A kérdésem az, hogy mégis szeretnének ezek a lányok komolyabbat velem vagy csak jó társaság vagyok a számukra? Azért nem értem, mert ha magamból indulok ki és elutasítok egy lányt, akkor én soha többet nem keresem a társaságát....
2. Tényleg nem értek rá, de amúgy benne lennének a randiban.
Neked kell kiderítened, hogy melyik mit szeretne. Találkozz mindkettővel, és a randin valószínűleg kiderül, hogy ők mit szeretnének.
2011. jan. 31. 17:00
2/11 anonim válasza:
Jó ötletnek tartom én is, amit az első hozzászóló írt. Egyébként én is így vagyok vele, hogy akihez megpróbáltam volna közeledni és elutasított, azóta nem írtam rá a mai napig sem, pedig nem haragszom rájuk.
2011. jan. 31. 17:04
3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én már egyiknél sem merek már kezdeményezni semmit..... nem hogy randira hívni...............
2011. jan. 31. 17:08
4/11 Fülünyúl válasza:
Azért ha valaki azt mondja tanulnia kell vizsgaidőszakra, vagy lemond egy randit, még nem feltétlenül lepattintás. Azt vedd lepattintásnak, amikor a zsinórban a sokadik ilyen történik. Az ember nem mindig ér rá, te meg ne legyél ilyen duzzogós hülye, hogy azonnal másik nővel kezdesz el kavarni... Jézusom...
2011. jan. 31. 17:11
5/11 anonim válasza:
én lány vagyok, elég kemény egyetemre járok és minden sráccal le kellett mondanom a találkozót, akár érdekelt az illető akár nem... nekem még van hátra 1 vizsgám, utána lesz még 1 hét napi 12 órás gyakorlatom, és csak mindezek után fogok ráérni egyáltalán arra, hogy jobban megismerjem azokat, akik érdeklődnek irányomba. lehet, hogy ezek a lányok is hasonló okokból nem értek rá, ha érdeklődsz még irántuk, akkor kérdezd meg őket, hogy mikor fognak ráérni, mondjanak ők időpontot, és reméljük a legjobbakat =)
2011. jan. 31. 17:13
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen igazad van. De nekem is vizsgaidőszakom volt. És ugye az embernek arra van ideje amire akar. Este egy óra hosszára nem lett volna ideje...? És én emiatt fogtam fel úgy, hogy nem akart egyértelműen elküldeni és így a tanulásra fogta.....
2011. jan. 31. 17:15
7/11 anonim válasza:
igazad van, de ha például jól sikerül a randi, lesz még egy, teljesen fellángolnak az érzelmek, akkor hogy tudsz tanulni? =) mert én sehogy épp ezért nem is akartam ebben az időszakban ismerkedni. nem fér bele az időmbe és az energiámba és nem csak a találkozó időtartamáról van szó.
2011. jan. 31. 17:27
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted egy utolsó próbálkozást még megér? Aztán ha elküld akkor tudom h nem akar semmit tényleg......
2011. jan. 31. 17:45
9/11 A kérdező kommentje:
És én az A leányzót, a vizsgaidőszakost tartom reálisabbnak, meg inkább hozzám valónak..
2011. jan. 31. 17:47
10/11 anonim válasza:
szerintem beszélgess vele, vagy akár mindkettővel, és ha úgy érzed, hogy vevő a társaságodra hozd fel megint, hogy lenne-e kedve találkozni. és mondd meg, hogy mondjon ő időpontot, amikor neki megfelel. ha esetleg úgy alakul, hogy azt mondja, még nem tudja mikor ér rá, add át a kezdeményezést azzal, hogy szóljon majd, ha tud valamit biztosan. ha ezek után nem jelentkezik, akkor tényleg nem érdekled. remélem tudtam segíteni =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!