Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom hogy ciki ezt megkérdezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy ciki ezt megkérdezni, de a fiú a lány melyik oldalán áll amikor fogja a kezét és sétalnak mondjuk?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a lány bal oldalán "kell" lennie:)
2011. jan. 30. 11:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Én a bal oldalon szoktam.
2011. jan. 30. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Azon, amelyiken éppen áll, jobb esetben ez megegyezik azzal az oldallal, ami kényelmes mindkettőjüknek. Olyan nincs, hogy "a bal oldalon KELL". Ha nem kényelmes, cseszheti, álljanak úgy, ahogy jó, senkinek semmi köze hozzá...
2011. jan. 30. 11:43
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen hállás vagyok nektek :)
2011. jan. 30. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
A hagyomány szerint a férfi a nő bal oldalán megy, mivel régen a pasik a bal oldalukon hordták a kardjukat, és így megtudták védeni a nőt. (egyébként én jobban szeretném ha a jobb oldalamon menne, mert én a balomon hordom a táskám :D)
2011. jan. 30. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Van egy olyan dolog, amit úgy hívnak: ETIKETT. Ennek szabályai vannak, amik nem a semmiből keletkeztek. Mindegyik visszavezethető 1-1 fontos dologra. És igen is a fiunak a lány bal olalán kell mennie, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy a fiu jobb oldalán menjen a lány.

F21

2011. jan. 30. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
11:43-mal értek egyet, ugyan a bal oldalon illik lenni, de egy hétköznapi embernek egy hétköznapi szituban nehogy már ez határozza meg, hogy hol helyezkedjen el a csaj mellett. Ahol jólesik. Csak lazán. ;)
2011. jan. 30. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat, az én hozzászólásom NEM a 11:48 -as válaszolónak szólt, csak egyszerre írtuk, viszont ő hamarabb küldte el.

F21

2011. jan. 30. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:

erre nekem egyszer egy fiú azt mondta, hogy "kutyám, k.rvám a balomon" :D innen könnyű megjegyezni :D

egyébként engem ez zavar általában, mert én meg leginkább kutyával sétálok, és azt a balomon szoktam vezetni... :)

2011. jan. 30. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Pont a héten tanultuk az ilyenfajta szabályokat. Hogyha a férfi és a nő között valamilyen kapcsolat van (nem csak párkapcsolatra vonatkozik, hanem pl. barátságra is), nem csak látásból ismerik egymást, akkor a férfi jobb oldalán illik mennie a nőnek. Ha viszont csak látásból ismerik egymást, akkor teljesen mindegy. Én így tanultam, így tudom :)
2011. jan. 30. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!