Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol? Most elriasztottam?
Sokat szeretek értékelgetni az iwiwes csajok és pasik alkalmazásban. Kb. szeptemberbem rámirt egy lány, hogy "mi a következő lépés? :)" és akkor megirtam neki, hogy sajnos semmi, mert csak böngészgetek itt, és hát akkor volt is egy esélyes, akivel akkor megpróbáltam helyrehozni valamit...
nade 2 hete irtam neki újra, hogy mostmár lehet következő lépés (persze nem csak ennyit), és mivel 25F vagyok, ő 24L, nem akartam semmilyen MSN stb hülyeséggel nyomulni, abból már kinőttünk, kávézni hivtam. Persze kértem, hogyha nem akar következő lépést, akkor azt irja meg.
Ennek már 2 hete és nem válaszol... nade ő irt rám először, hogy lehet e következő lépés... most ilyenkor mivan?
ohhh, engem ilyenek miért nem találnak meg mint te?
Kinőttetek az "msn stb. hülyeségből". Arany szemeimnek:)
Hát barátom..... Női büszkeség. Én se könyörögtem és nem is fogok egy pasinak se. Amúgy meg neked nem esne szarul, ha te randizni szeretnél valakivel, de ő lemondja, mert más jobban kell neki, aztán annak ő nem kell, akkor már jó lennél te is???? Elbasztad.. ez van.... tanulj belőle......
16/L
Kedves Kérdező
Bővítsd a szókincsed ha mindig annyit tudsz vissza kérdezni hogy" most mit mondjak erre?"
Amúgymeg, 17:08- K*rvára nincs igazad mert a "16 éves taknyos" jól mondta.. ha vki szeret és nem-et mondasz majd végül félév mulva ráirsz hogy: hmm meggondoltam magam" akkor meg ne várd el hogy a lány/fiu rádcuppanjon.
18/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!