Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyek el randira egy 16éves lányt?
A csaj 16éves, de elég érett gondolkodású, mit gondoltok hova vihetném el randira?
Illetve mit vegyek neki?
Első randi? Szerintem elsőn nem szükséges semmit venni neki... És ha első, akkor leginkább valami beszélgetős-sétálgatós-beülős megoldás lenne a legjobb.
Ha nem első, akkor vegyél neki rózsát, de akkor olyan programot kell kitalálni, ahol nincs útban a virág.
temetőbe, templomba, építkezésre
de a legjobb a TESCO
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__465751-..
köszönöm a válaszokat!
A cukrászda nem is hangzik rosszul, de pl mozi az nem lenne jobb? ;)
még nem igazán tudom mit szeret a csaj, és igen először randizok vele.
Egyébként kicsit félénk, és hallgatag.
Meg mi van ha én vigyázok az alakomra? ;) értitek a süti nem mindig fér bele nálam ;)
hát a kávézó elég jó ötlet (:
sétálgatás mégjobb lenne, cskhát nincs most valami meleg odakint :-))
te hány éves vagy??
18/L
mozit én sem ajánlom. nem tudtok beszélgetni, pedig ha első alkalom, érdemes volna előbb puhatolózni, mit szeret a leányzó; mi érdekli, stb.
üljetek be egy kávézóba, teázóba. ha jó az idő, előtte sétáljatok egyet. én még az igényesebb presszókat is bírom.
köszönöm a válaszokat!
Egyéb ötlet esetleg? :)
menejtek vidámparkba =)
gondolom te is annyi idős vagy, mint a lány..
vagy tévedek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!