Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki? Vagy csak hülyülés az egész?
Van egy osztálytársam aki olyanokat csinál hogy:
pl ma délután elköszöntem a bnőimtől(általában megöleljük egymás köszönés képen) és ez a bizonyos fiú odajöt hozzám mikor elköszöntem a bnőimtől és hátulról megölelt.De amúgymeg ma utcsó előtti óra infó volt és véletlen hozzámért és elkezdi h:fújj meg múltkor buszmegállóban ültünk egy padon 3 man ő ült középen és ráhajtotta a fejét a vállamra énmeg átlöktem a fejét a bnőm vállára utána az enyémre...Persze hülyéskedésből...Szerintettek tetszek neki vagy csak hülyülni szokott ilyenkor???
ezt csak úgy derítheted ki ha megkérdezed tőlle hogy járna e veled...vagy máskor öleld vissza jó szorosan és ha tovább ölel akkor szeret,de ha ellök magától és rádordít hogy haggyad már még nyugodtan védekezhetsz azzal hogy csak viszonoztad...:$
13L
figyeld..ez neked még nem is nagy vmi..:|
velem olyanokat csinál az 1ik leghelyesebb osztálytáram h simogat, mutogatja a hasát, boxerét nekem órán érted.:DD
és semmi nincsen köztünk,pedig már sokmindent megcsináltunk egymással. ezt tényleg úgy tudhatod meg akk ha nem karod megkérdezni, h figyeled h néz a téged..szemeztek-e vagy hozzádér-e direkt és mond -e olyankat h csúnya vagy utána meg bocsánatot kér..akk valószínű h van vmi.:)
velem is ezvan..:/
de nekem ő csak haver marad. ha neked úgylesz h nem tetszel neki akk maradhattok barátok.:)
Figyelj... ne sértődj meg de elsőre ez nekem csak hülyülésnek látszik. Hülyülésnek, nem hülyítésnek. Szerintem várj vele egy kicsit, hogy kiderüljön mit érez... pl. előtte beszéld meg a barátnőiddel hogy randira hívott egy srác vagy ilyesmi, és figyeld a reakcióit.
De el is hívhatod valahova (nem kettesben gondolom), de legyetek kevesebben (3-4), és flörtölj vele meg ilyenek... ha mások előtt is ilyen, gyakran, nem bunkó de kedves és veszi a lapot akkor tetszel neki. ha bunkón viszakozik vagy nem vesz erről tudomást akkor nem valsz.:)
ennyit tudtam mondani...
jaj, és ha megbánt vagy valami ne vedd a szívedre. ez egy kritikus időszak... (gondolom nem vagy több 16nál.:))
01-28 21:17
Marha nagy élettapasztalattal rendelkezhetsz...
Kérdező: Nálam ez még belefér a barátság kategóriába. Én is szoktam ilyeneket csinálni pár lány barátommal, ettől függetlenül nem akarok tőlük semmit, főleg hogy idősebbek. De ha érdekel a srác akkor próbálkozz nála te is ilyenekkel, ha szívesen veszi akkor tiéd a pálya;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!