Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindjárt 15 éves vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindjárt 15 éves vagyok, és még egy pasim sem volt! Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nemsokára 15 éves leszek és még nem volt pasim,így nem is csókolóztam:S

Szinte az összes barátnőmnek volt már , csak nekem nem:S

ez nagyon gáz?

és mit tegyek hogy legyen?:)

Van egy fiú aki tetszik, de őt csak néha látom,és csakis a buszon:)

Szóval nem tudom hogy mit csináljak:(

Légyszi adjatok valami tanácsot hogy hogy ismerjem meg jobban:)

Köszii: Barbii

2009. febr. 5. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak az apácaságon ne kezdj el gondolkodni!!!
2009. febr. 5. 17:21
 12/17 anonim válasza:
100%

Ne aggódj, sokan vannak, akik még 16 évesen sem "pasiztak be".

A Buszos fiúhoz meg csak annyit tudok mondani, hogy én is...

Néha utána olvasok, a dolognak, és van olyan hely, ahol azt írják hogy ha amikor látod akkor óvatosan mosolyogj rá, és néhány alkalom után köszönj, de nem tom...

2009. febr. 5. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy és nem vagy lekésve semmiről, majd megérsz rá és akkor boldog leszel azzal a fiúval akivel jó is, nemcsak a divat miatt vagy vele.
2009. febr. 5. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 16 évesen volt az első barátom.. És még mindig ő a barátom már 2 éve. Én is így voltam vele, hogy körülöttem már mindenkinek volt legalább egy barátja meg csókolózott már meg stb... És már nagyon akartam valakit. Aztán amikor belefáradtam az egészbe akkor jött a szerelem. Jah és a buszon ismerkedtem meg vele.:P Illetve mi egy helyen szállunk fel a buszra.. Szóval amikor látod a buszon akkor kerülj mellé de ne olyan feltűnően sőt inkább szembe vele és mielőtt leszállnál vagy mielőtt ő leszállna nézz ráá és mosolyogj rá!! Ha egy kicsit is bejössz neki legközelebb már keresni fog a tekintetével.. Már csak a mosoly miatt is.:) Aztán majd jön minden magától. Szóval hajráá szurkolok neked!
2009. febr. 5. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát én is "1 cipőben járok veled" =/

És nekem is van 1 fiú akit látok néha a buszon =) a szomszéd faluban lakik...csak az a baj h a pletykáknak hisz és nem kérdezte meg h igazak-e ? =/ és elég rossz érzés...mert nem mer és nem is akar már sztem hozzám szólni a pletykák miatt...pedig azoknak a pletykáknak semmi valóságalapjuk nincs, mivel eddig 3 pasim volt...de a csókolózásig nem jutottunk el =/ na de ez mellékes már...és 1ébként én is kicsit cikinek érzem néha, de a legjobb bnőm mindig megnyugtat valahogy =) na szal a lényeg h azért ha belegondolsz nem is olyan ciki, lehet h ez erény lesz 1 normális fiú szemében ;)

üdv: 15/L

2009. febr. 5. 18:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Huu nagyon szépen köszönöm a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok:)

Én nem szeretnék semmit elsietni...

Csak kiváncsi voltam:)

de azt még mindig nem tudom hogy mit fogok csinálni a buszos fiúval kapcsolatban:S

de azért köszii

és várom a többi komit:):P

2009. febr. 5. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, hogy "Mindjárt 9 éves vagyok, és még egy pasim sem volt! Nagyon gáz?" - de ha nem akarsz semmit elsietni, akkor magadtól is rájössz, hogy jobb várni még. Ne rohanj, van még bőven időd.
2009. febr. 5. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!