Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindjárt 15 éves vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindjárt 15 éves vagyok, és még egy pasim sem volt! Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nemsokára 15 éves leszek és még nem volt pasim,így nem is csókolóztam:S

Szinte az összes barátnőmnek volt már , csak nekem nem:S

ez nagyon gáz?

és mit tegyek hogy legyen?:)

Van egy fiú aki tetszik, de őt csak néha látom,és csakis a buszon:)

Szóval nem tudom hogy mit csináljak:(

Légyszi adjatok valami tanácsot hogy hogy ismerjem meg jobban:)

Köszii: Barbii

2009. febr. 5. 17:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarsz pasit hogy a barátnőid előtt felvágj vele?Amíg pasit keresel nem is lesz boldog kapcsolatod,csak majd ha fiút,párt keresel!Nem késtél se semmiről,ne nagyzolni akarj!
2009. febr. 5. 17:03
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
Legyél öngyilkos!!!Halál ciki!!Süllyedj el szégyenedben!
2009. febr. 5. 17:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Jajj kössz ez kedves volt:D
2009. febr. 5. 17:04
 4/17 A kérdező kommentje:

amúgy nem nem azért szeretnék magamnak barátot hogy felvágjak vele:)

Csak mert már olyan jó lenne:)

2009. febr. 5. 17:05
 5/17 A kérdező kommentje:
és nem a barátnőim miatt:D
2009. febr. 5. 17:06
 6/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem ezt a generációt!! Útisten halál ciki:S:S jááj,nem is tudom,hogyan lehet így élni...pfff extra gáááz
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Csak semmi pánik, nem vagy semmiről lemaradva és minden eljön a maga idejében :) Én is ebben a cipőben jártam 15 évesen...ezért mikor 16 lettem jól elsiettem a dolgokat, hogy "beérjem" a többieket...16 évesen csókolóztam először egy haverommal, és 17. szülinapom előtt gyorsan lefeküdtem egy barátommal, de nem szerelmemmel... és tudod, csúnyán megbántam, mert csak egyetlen évet kellett volna várnom a szerelemre... 18. szülinapom előtt megismertem jelenlegi páromat, életem első szerelmét, akivel azóta házasságot és gyerekeket tervezünk, és tudod, szánom bánom, hogy olyan buta kis fruska voltam... várd csak ki, amíg eljön a te időd, hidd el, sokkal érettebb leszel a többieknél 5-6 év múlva és neked lesz komoly kapcsolatod, amíg ők havonta váltogatják a pasikat! 20/L
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 barátom volt,és a másodikkal most is együtt vagyok és ő volt mindenben az első és a szerelmem is és nem bántam meg és 15 éves voltam mikor összejöttünk.És én is sürgetni akartam a dolgokat de nem tettem semmit h minnél előbb legyen,aztán egy olyan vki jött akit előtte már vagy 8 éve ismertem.:P
2009. febr. 5. 17:09
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

azoknak a Kedves válaszolóknak üzenem,akik azt írják,hogy ultragáz,úristen,legyél öngyilkos stb.,hogy gondoljanak bele ok nem vágytak rá anno??

miért kell ilyeneket írni,szegény lánynak,valószínűleg,szeretne már egy társat,akivel nem csak csókolózik,hanem a barátja is,beszélgetnek elmennek ide-oda stb...teljesen megértem,én így vagyok,már nagyon vágyom rá,és néha tényleg ugy érzem szánalmas vagyok,hogy nem tudok "bepasizni"(igazából én egy társra vágyom,aki szeret,megért,segít,mellém áll stbstbstb...).

egyáltalán nem gáz,hidd el amikor egyáltalán nem vársz a Nagy Ő-re akkor fog,belépni az életedbe.Azt viszont ki kell várnod.:)

2009. febr. 5. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem 16 éves koromig nem volt. de én nem is akartam. aztán megtalált valaki:) másfél éve vagyunk együtt.
2009. febr. 5. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!