Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paris hilton kérdése:
Ha a pasim a mellemre élvezett, de utána mindjárt letörölte, attól nem leszek terhes?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 18:15
1/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem leszel:) Ha a hüvelybe nem került, akkor nem lehetsz:)
2/15 anonim válasza:
URAM ISTEN...hogy lennél már terhes attól, hogy a melledre élvezett..jajj. CSak akkor lehetsz, ha a hüvelyedbe élvez...
3/15 anonim válasza:
Csak ha a hüvelyedbe is került!
4/15 A kérdező kommentje:
nem hiszem h került mert ruhába voltam lenn és akkor is jött meg
2008. máj. 18. 19:18
5/15 anonim válasza:
Hogy a fenébe lehetnél? Sőt, ha a hajadba keni, akkor se. Ha belelépsz a spermájába, akkor se. Ezek a kérdések...
6/15 anonim válasza:
Jézusisten....ha te a mellednél termékenyülsz meg akkor igen:D
Nem,nyugi semmiképpen...
7/15 anonim válasza:
Hát persze.. átHATOLNAK a sejtjeiden.. és megkeresik utat törnek maguknak... Micsoda kérdés.
8/15 anonim válasza:
Jóvicc! Bár tudjuk h csodák léteznek! Úgyhogy lehetsz terhes ha pl. megszállt a Szentlélek ;) XD Egyébkén esélytelen.
9/15 A kérdező kommentje:
csak attól félek h amikor zuhanyoztam akkor lett olyan
2008. máj. 18. 20:15
10/15 anonim válasza:
A víztől megsemmisül a sperma...de ha még ennyit sem tudsz hogy minek hova kell bejutni ahhoz hogy baba legyen akkor nem értem mért élsz szexuális életet..szerintem ráérsz még 1-2 év múlva mikor egy pár biológia könyvet kívülről fújsz...már ne is haragudj de ez a véleményem hogy aki nincs tisztába hogy mit miért és hogyan csinál...az inkább ne csinálja sehogy....vagy nem tudom a pasid is olyan sík hülye hogy ő sem tudja hogy a mell az nem hüvely????!!!istenem! a lényeg hogy NEM VAGY TERHES!de az én kérésemre légyszives világosulj fel aztán szexelj!!köszi szépen!szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!