Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik valoszinubb, hogy azert koszon mindig, mert lehet, hogy megis erez valamit, vagy pedig csak inkabb sajnalatbol?
Figyelt kérdés
A szituacio az, hogy elmondtam egy fiunak, hogy tetszik nekem, amire o nem mondott semmit. Mielott elmondtam volna, hogy mit erzek iranta, volt, hogy ott alltam mellette es nem vett eszre, nem is koszont. Most, miota tudja, hogy mit erzek, hat van, hogy napjaba tobbszor is koszon.2011. jan. 27. 09:12
1/3 nielindi válasza:
sztem nem akar bunko lenni, és elmenni ugy melletted, h észre sem vesz.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor eddig, mierr volt az, hogy volt, hogy eszre se vett. Valamint ha nem akart velem bunkon viselkedni, akkor miert nem mondta meg, mikor elmondtam neki, hogy tetszik, hogy en nem kellek neki.
2011. jan. 27. 09:24
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyik sem. Csak szimplán mostmár jobban észrevesz, mert tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!